17. kolo
02.02.2021 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Boleslav opět nevyhrála, s Olomoucí pouze remizovala

Mladá Boleslav měla dohrávku s Olomoucí slušně rozehranou, jenže v závěru přišla o vedení a body si s Hanáky nakonec podělila. Středočeši si tak nadále musí na druhou výhru v sezoně počkat.

Již v páté minutě uvolnil González šikovně Hálu, avšak jeho zakončení lapil gólman Boleslavi Diviš. Krátce poté si poněkud koledoval záložník domácích Matějovský, jehož faul na Greššáka zkoumal rozhodčí Denev u videa, nakonec ale zůstal v platnosti původní verdikt, po němž Matějovský viděl "jen" žlutou kartu. V deváté minutě měl po sražené střele Daňka obrovskou šanci González, jenže Středočechy znovu podržel Diviš, následná dorážka Nešpora letěla mimo bránu.

Na rozdíl od Sigmy se Boleslav prosadila ihned ze své první nebezpečné akce. Škoda se ve středu hřiště odpoutal od Poulola, přihrál do pokutového území na Ladru, který si odstavil Greššáka a překonal brankáře hostů Mandouse - 1:0. Hanáci mohli téměř okamžitě vyrovnat, když po faulu Šimka na Gonzáleze v šestnáctce domácích kopali penaltu, jenže také Houska nechal vyniknout Diviše. Zbytek první půle už nebyl tak výživný jako úvodní dvacetiminutovka. Pouze Malínský po půlhodině hry pálil z úhlu do boční sítě Mandousovy svatyně.

Zkraje druhého poločasu vylekal Malínský Mandouse znovu, když se jeho střílený centr překvapivě stočil na tyč. V 58. minutě zaváhal obránce Středočechů Křapka, jenž nákop od Hubníka prodloužil pouze za sebe, Hála ale z dobré pozice pálil nepřesně. Poté ovšem kvalita utkání upadala, až v 72. minutě vytrhl diváky ze spánk Hubník, který míč od Drchala málem srazil do vlastní brány, ke svému štěstí však trefil přesouvajícího se Mandouse.

V 81. minutě rozhodl o konečném výsledku další penaltový faul v podání Boleslavi. Tentokrát Janošek stáhl za dres Chytila a nařízený kop González na rozdíl od Housky proměnil. Vzápětí Budínský střílel z výhodné standardní situace pouze do zdi Olomouce, čímž jen potvrdil dělbu bodů.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (2)

Přidat komentář
tlaci

přání 2:3, realita nejspíš 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Myslite, ze od patku uz pustili vyhrivani? Mam celkem obavy... navic dle predpovedi ma prset, resp jak to tam ted vypada, nevite nekdo? At necekam az do vykopu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele