25. kolo
04.04.2021 14:00 CET
1 : 2
(1:1)
Stadión:
Letná, Zlín

Reportáž

Weber se se na lavičku Karviné vrátil výhrou ve Zlíně

Jozef Weber započal své druhé angažmá na lavičce Karviné vítězně. Slezané uspěli ve Zlíně a v nejvyšší soutěži si tři body připsali po téměř dvou měsících. V tabulce se navíc bodově dotáhli právě na Moravany.

Poprvé šli hosté na Letné do vedení po dvaceti minutách. Mikuš u pravé autové čáry vybojoval míč na Čanturišvilim a jeho následný centr napálil Herc z voleje za záda marně se natahujícího brankáře domácích Dostála. Slezané nicméně o těsný náskok ještě v prvním poločase přišli. Ve 35. minutě sice Youba Dramé pálil nepřesně, ovšem těsně před odchodem do kabin se po zablokované ráně křídelníka "Ševců" dostal k meruně Procházka, jenž zblízka překonal gólmana MFK Ciupu.

Durhou půli však zahájila aktivněji Karviná. Blýsknout se mohl v 56. minutě Mangabiera, jehož parádní ránu z dálky zastavilo až břevno. Po hodině hry zase musel hlavičku Šindeláře po rohovém kopu vytěsnit s vypětím sil Dostál. V 64. minutě se ale Bartošák po letmém střetu s Fantišem skácel k zemi. Sudí Petřík vyhodnotil počínání obránce Zlína jako nedovolené, byť bývalý hráč Moravanů Bartošák spadl jako hruška. Hosté každopádně dostali k dispozici penaltu, kterou proměnil Papadopulos - 1:2.

"Ševci" se v závěru pokusili vybojovat alespoň bod, jenže Cedidla v 85. minutě střílel po standardní situaci v obrovské šanci vedle tyče a bránu nenašel ani v nastavení pálící Simerský.

Autor: Ondřej Vaculík

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele