19. kolo
14.02.2021 14:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Další bezbrankový výsledek. Bohemians se se Sigmou rozešli smírně

Bohemians 1905 prodloužili svou sérii neporazitelnosti na čtyři zápasy. Napomohla jim k tomu bezbranková remíza proti olomoucké Sigmě, přitom z toho mohly být i tři body.

Utkání to věru nebylo z těch nejpohlednějších. V úvodních pětadvaceti minutách museli gólmani do akce jen proti zajímavějším centrům. Mandous proti Vondrovi, Le Giang zase proti Breitemu. Až o něco později se musel domácí gólman opravdu činit, to když bravurně vyběhl proti Nešporovi a zastavil jeho příležitost.

Mandous se zaskvěl v samotném závěru prvního poločasu, reflexivním způsobem totiž musel vytěsnit Hůlkovu střelu. Na opačném konci hřiště Daněk z dobré pozice netrefil svatyni. Po přestávce to zkoušel Vaníček, ze střední vzdálenosti si ovšem na Mandouse nepřišel. Olomoucký gólman předvedl své kvality i proti prudké Necidově ráně.

Za hosty se znovu činil Daněk v době, kdy bylo odehráno sedmdesát minut. Tentokráte sice mířil přesněji, nicméně pořád ne tolik, aby si na Le Gianga přišel. O několik okamžiků později poslal svou dělovku mimo prostor tří tyčí.

A jelikož si pět minut před koncem základní hrací doby nepřišel ani Květ na Mandouse, rozešli se soupeři smírně. V tabulce je tak nadále dělí čtyři body a aktuálně už jen dvě pozice. Sigma je desátá, Bohemka dvanáctá.

Autor: Martin Vejdělek / isport.blesk.cz

Komentáře (1)

Přidat komentář
Zajda

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele