základní část, 6. kolo
26.08.2018 15:00 CET
6 : 1
(2:1)

Reportáž

Viktoria Plzeň - FK Mladá Boleslav 6:1

Trenér Pavel Vrba si před utkání přál, aby jeho svěřenci nejenže zvítězili, ale pokud možno vstřelili i více, než jen jednu branku. A přání bylo vyslyšeno. Viktoriáni přejeli Mladou Boleslav jednoznačně 6:1 a poskočili na první místo tabulky. Hattrick vsítil kanonýr Krmenčík a o další góly se pak postarali Řezník s Řezníčkem.

Stejným výsledkem přitom v minulém kole zvítězila Mladá Boleslav nad Opavou a nyní přesně okusila co její soupeř před týdnem.

Viktoriáni vstoupili do zápasu s respektem, ovšem aktivně, ale vůbec první střelu vyprodukovali až po dvaceti minutách a rovnou se ujali vedení. Tomáš Hořava načechral balón na Michaela Krmenčíka, který hlavou načal střelecký účet. Zdálo se, že těsné vedení Plzni opět stačí, ale skóre se ještě do konce poločasu změnilo dvakrát. Nejprve vyrobili chybu v rozehrávce domácí Pernica s brankářem Kozáčikem a Nikolaj Komličenko toho dravě využil a srovnal. Jenže z výsledku 1:1 se hosté dlouho neradovali. Hned z další akce domácích opět udeřil Michael Krmenčík. Přesný pas mu tentokrát naservíroval Jan Kopic.

Michael Krmenčík stihl zkompletovat hattrick do 52.minuty. Útočník Viktoriánů stál ve správný čas na správném místě a zakončil jinak povedenou kombinaci Petržely s Čermákem. A plzenští stále neměli dost a po hodině hry už vedli 4:1. Radim Řezník se po rohovém kopu dostal k dorážce a i tady byl Šeda bezmocný.

O utkání bylo již rozhodnuto, ne však o výši výsledku. Už v nastaveném čase po přihrávce šajtlí od Davida Limberského zlomil střeleckou smůlu Jakub Řezníček a stejný muž ještě ve čtvrté minutě nastavení uzavřel skóre na konečných 6:1. Krásnou přihrávkou za obranu ho vyzval skoro jmenovec Řezník. Viktorka rozdrtila Mladou Boleslav 6:1 a jako aktuálně vedoucí celek české ligy se může těšit na los Ligy mistrů, který je na programu už v týdnu.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1-0 (klasicky penalta nebo gol z "nevideneho" ofsajdu)

Reagovat
Lof

Reagovat
John Obi Mikel

3:3 (3x Krmenčík z penalty - 2x Konaté, 1x Přikryl)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat
ondrasch77

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
boryland

2:0......Krmy,Horava..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele