základní část, 22. kolo
23.02.2019 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Karviná se s Teplicemi rozešla smírně

Fotbalisté Karviné proti Teplicím remizovali a bodovali i ve druhém jarním domácím zápase, což je pro ně ale vzhledem k vítězství Bohemians málo. Skóre otevřel v závěru první půle Wágner, z pokutového kopu srovnal dvacet minut před koncem Hora.

Samotný začátek utkání se nesl ve velmi poklidném duchu. První vzrušení přišlo zhruba po dvaceti minutách, když Grigar musel rychle z brány proti dlouhému nákopu na Galušku. Úspěšně si počínal teplický brankář i ve vzdušném souboji s domácím hroťákem Wágnerem.

Poprvé se ke slovu dostali i žlutomodří, s Kučerovým pokusem z dálky měl Berkovec co dělat. Pak se hra zase vrátila před bránu hostí, avšak Grigara nedokázal překonat ani Ba Loua, z jehož střely se vyklubal aspoň roh. Po něm přišel protiútok Teplic, Kučera pěkně přenesl míč na Horu, jehož zakroucenou střelu na vzdálenější tyč lapil Berkovec. První poločas už se chýlil ke konci, když po rohovém kopu propadl míč změtí hráčů na zadní tyč, kde čekal zcela osamocený Wágner a hlavou ho bez potíží trknul do odkryté branky.

Slezané vstoupili aktivněji i do druhé půle, nejprve po závaru ve vápně musela teplická defenziva blokovat Djordjevićovu střelu, tentýž hráč poté zakončoval těsně vedle hlavou. Po hodině hry se musel znovu činit Berkovec, jenž znovu ukázal dobré reflexy a zlikvidoval Žitného pokus.

Hosté se branky přece jenom dočkali. Do konce zbývalo zhruba dvacet minut, když Krivák předvedl nepovedený zákrok a na zem skopl Jakuba Horu, načež sudí ukázal na penaltový puntík. Sám Hora se penalty ujal a i přes Berkovcův dotek ji proměnil. A tentýž hráč mohl v samém závěru překonat soupeřova gólmana podruhé, tentokrát pálil těsně vedle. Hrdinou mohl být na druhém konci i Guba, míč ale také poslal mimo branku stojícího Grigara.

Karviná se tak sice odpoutala od poslední Dukly na rozdíl jednoho bodu, na další pozici před sebou už ovšem ztrácí pět bodů. Teplice se dočasně posunuly do elitní desítky, musí ale ještě čekat na výsledek Opavy.

Autor: Martin Vejdělek / o2tv.cz, onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele