základní část, 4. kolo
12.08.2018 18:00 CET
0 : 4
(0:4)

Reportáž

FK Teplice - Sparta Praha 0:4

Sparta po velmi dobrém výkonu deklasovala Teplice. Pražané zápas rozhodli už v prvním poločase, když v něm dokázali vstřelit čtyři branky. Za hosty zářili dvougólový Šural a také Stanciu, jenž dvě branky připravil a jednu sám vstřelil.

Sparta do zápasu vstoupila na jedničku. Hned ve druhé minutě zahrál Stanciu rohový kop přímo na hlavu Šurala, kterému se razantní hlavičkou podařilo překonat Diviše. Teplice mohly vyrovnat, když Horovu střelu Nita vyrazil pouze před sebe, rychlým vyběhnutím však Vaněčkovi nedovolil dorážet. Po čtvrthodině hry se po centru Stancia dostal k hlavičce opět Josef Šural a ten se stejně jako v prvním případě nemýlil.

Domácí se snažili na nepříznivý vývoj utkání nějak zareagovat, ovšem Kučerova dalekonosná rána skončila nad. Podobně neúspěšně dopadl i Hyčka. Na druhé straně se do úniku dostal Stanciu, jeho zakončení však nebylo přesné. Už třetí branku přidali hosté ve 29. minutě, to se z dálky napřáhl Martin Frýdek a nekompromisní ranou nedal Divišovi žádnou šanci. O deset minut později přidali hosté další hřebíček do teplické rakve. Stanciu se z přímého kopu pět metrů za vápnem trefil náramně a Diviš byl opět bezmocný.

Teplice i za nepříznivého stavu neházely flintu do žita. Hyčka střelou z úhlu však Nitu nepřekonal. Do zakončení se protlačil i Vaněček, ten ovšem mířil mimo tři tyče. Za Spartu se připomněl Kaya, jehož hlavička mířila nad. Bránu minul také velmi dobře hrající Stanciu, jenž pálil z dálky. V 69. minutě dostal míč za obranu Tetteh, Dostála sice přehodil, s ním ale i teplickou svatyni. Sparta byla v této fázi zápasu zase lepší, Kanga však svojí prudkou střelou pátou branku nepřidal. Zbytek zápasu už další šance nepřinesl. Sparta kontrolovala hru a Teplice do ničeho nepustila.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
John Obi Mikel

2:1 (Červenka, Hora - Šural)

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes konečně nastoupí Sparta v 100% československé sestavě:

Nicka - Pikaču, Štětina, Kája, Kosťa - Stančík, Kaňka, Frýdek, Plavec - Šural, Pulkrab

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Theft90

1:1

Reagovat
ondrasch77

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Slavia vyhraje ligu... ale letos bude Sparta pred Plzni (pokud tedy ubyde neregulernich golu v jejich prospech jako proti Zlinu)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele