základní část, 14. kolo
03.11.2018 15:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Baník Ostrava - Viktoria Plzeň 0:1

Plzeň ve vyrovnaném zápase doslova vyválčila tři body ze hřiště Baníku Ostrava. O jedinou branku duelu se postaral v poslední minutě úvodní čtyřicetipětiminutovky krásnou střelou Kopic.

Utkání se od začátku hrálo v bouřlivé atmosféře a mělo pořádný náboj, jak se na takový zápas sluší a patří. V první šanci se ocitl hostující Ekpai, jehož pokus ale obrana Baníku srazila na rohový kop. Na druhé straně vypálil těsně vedle Fleišman. V 17. minutě zahrozil Limberský, střela však s přispěním teče nakonec skončila nad brankou. Hosté měli o chlup více ze hry. Se střelami Ekpaie a Procházky si ale Laštůvka poradil.

Neúspěchem skončila také obrovská šance Řezníka, jenž nedokázal odražený míč usměrnit do poloprázdné svatyně domácích. Ve 33. minutě Jiráskova jedovatá rána nadělala problémy Hruškovi. Pět minut před koncem první půle měl tutovku domácí Šindelář, ten ovšem selhal a nedokázal míč dostat do sítě. Když už se zdálo, že hráči půjdou do kabin za bezbrankového stavu, vzal si míč Kopic a krásným obstřelem poslal Viktorku do vedení.

Druhý poločas začal pořádně zostra, když sudí Proske, po shlédnutí videozáznamu, nařídil pokutový kop. Fleišmanovu střelu k levé tyči ale dokázal výborný Hruška vyrazit. V 60. minutě Řezník mohl hlavičkovat do prázdné brány, stejně jako v prvním poločase ale netrefil zařízení. Vzápětí nebyli domácí daleko od vyrovnání, jenomže Fillo svým zakončením pouze nechal znovu vyniknout plzeňského brankáře. Ten si poradil i s hlavičkou Mešaninova.

V 74. minutě hosté špatně rozehráli a Šašinka se mohl řítit na branku, šance se ale zřejmě zalekl a míč poslal mimo tři tyče. Kousek od druhé branky Viktorky byl Řezníček, kterému se ale nepodařilo z malého vápna zakončit. Závěr zápasu už byl plný emocí a příliš se nehrálo, domácím se tak nepodařilo vytvořit si další příležitost k vyrovnání skóre.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (12)

Přidat komentář
vanGomm

Tip X.

Reagovat
boryland

1:2..........Krmy 2...........................

Reagovat
smazaný uživatel

4:0

Reagovat
adam77

Krmencik asi těžko

Reagovat
dextroza_m

2:0 olé

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 (Baroš, 2x Krmenčík)

Reagovat
HorajzmAmmann

koukám, že se vyznáš

Reagovat
adam77

Krmencik je zraněný a Baroš má ještě stopku na 2 zápasy

Reagovat
HorajzmAmmann

1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pojdme 2:1 at je ten boj o titul zajimavejsi

Reagovat
smazaný uživatel

soucasne Plzen je to nejhorsi... co jsem v nasi lize za posledni roky videl

tolik bodu... tolik vysledku 1:0 a pritom tak odpornej fotbal!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele