29. kolo
19.05.2018 16:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

Viktoria Plzeň - FK Teplice 2:1

Plzeň zvládla poslední důležitý krok a popáté v historii slaví titul. Domácí vedli po brankách Krmenčíka a Petržely. Za hosty dokázal v závěru zápasu pouze snížit Vaněček.

Viktoriáni byli od začátku zápasu dominantnějším týmem a ve 14. minutě mohli otevřít skóre. Kopic však odražený míč napálil těsně vedle pravé tyče. O moment později pálil vysoko nad branku Teplic i Řezník. Ve 24. minutě dokázal Chorý propasírovat míč na malé vápno na Krmenčíka, jenž si s vyloženou příležitostí poradil výborně a nekompromisně prostřelil Diviše. Po půlhodině chyboval Kovařík a hostující Hora měl dobrou možnost na vyrovnání, jenže jeho lob skončil nad Kozáčikovou brankou. Ve 35. minutě si Diviš dokázal poradit s nepříjemně tvrdou ranou Krmenčíka. V závěru poločasu ještě zahrozili hosté, Kučerova střela ovšem skončila pouze v rukavicích plzeňského brankáře.

V 56. minutě Kopic na levé straně málem využil zaváhání hostů. Proti ale byl Diviš, jenž výborným zákrokem zasáhl. O pět minut později si míč do středu navedl Milan Petržela a pravačkou zpoza vápna rozvlnil síť Teplic podruhé. Třetí branku mohl přidat Kovařík, jenže z trestného kopu těsně přestřelil. Domácí po druhé brance ve svém snažení polevili, a to vyústilo v gól hostí. Trubač se prosmýkl po pravé straně a na malém vápně našel nekrytého Vaněčka, který překonal Kozáčika. Víc už nám ale zápas nenabídl a v Doosan Arene tak mohly začít oslavy.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (6)

Přidat komentář
M1ck0

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Teplice jedina vyhra na jare a Plzen udela druhou vyhru doma na jare a ctvrtou na jare a ziska svuj 5 titul

Reagovat
boryland

1:0................Krmy................

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 a gól z ofsajdu ...

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 gól z offsidu

Reagovat
ondrasch77

1-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele