27. kolo
05.05.2018 16:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Sigma Olomouc - Bohemians Praha 1905 1:1

Sigma doma ztratila body, když pouze remizovala s Bohemians. Hosté se nejprve dostali do vedení, jenže pak převzali otěže zápasu domácí, ale ač se snažili sebevíc, podařilo se jim pouze vyrovnat zásluhou trefy Plška.

Hosté do zápasu vstoupili lépe, ale dlouho si nemohli vytvořit pořádnou příležitost. Až ve 14. minutě Mašek krásným centrem našel Vaníčka, ten ve vápně hledal Tetteha, místo něho se ale dostal míč k domácímu Jemelkovi, jenž ho nešťastně kopl do vlastní sítě. Domácí se po obdržené brance oklepali a začali být aktivnější. Ovšem Zahradníček ani Řezníček, svými střelami branku Fryštáka neohrozili.

Ve 24. minutě Buchta famózně vyrazil Tettehovu hlavičku a následně i dorážku Haška. O čtyři minuty později mohl srovnat stav zápasu Řezníček, proti němu ovšem výborným zákrokem zasáhl Fryšták. Ve 39. minutě napálil Tetteh z dobré pozice pouze tyč. V závěru první půle ještě mohl zahrozit Hála, proti němu ale na poslední chvíli zakročil Švec a míč mu ukopl.

Hned po dvou minutách druhého poločasu Hála přihrál do ideální palebné pozice Houskovi, tomu však rána nesedla a vysoko přestřelil. Ten samý hráč přestřelil i v 57. minutě po přihrávce Falty. Po hodině hry se do obrovské šance dostali také hosté. Vaníček našel ve vápně Haška, jeho střela bohužel pro Klokany orazítkovala pouze tyč. Sigma se dál hnala za vyrovnáním. Zahradníčkova střela byla hodně nepřesná a Kalvachův pokus si pohlídal Fryšták.

V 80. minutě z dálky vypálil Vepřek a Fryšták musel předvést dobrý zákrok, aby míč vyrazil na rohový kop. O minutu později se domácí konečně dočkali. Plšek z přímého kopu prostřelil zeď, a i když střela nebyla nijak umístěná, tak skončila za zády překvapeného Fryštáka. Sigma se ve zbývajícím čase snažila přidat druhou branku, nicméně obrana hostí byla pozorná a zápas tak skončil remízou 1:1.

Autor: Vojtěch Matras

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud Sigma vyhraje a Slavie prohraje, jsou na 2místě. Bylo by to fajn kdyby se v Olomouci hrálo o Ligu Mistrů

Reagovat
vanGomm

Tip 2.

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
freewill

Bohemka , bezva presing a škoda neproměněných šancí - zasloužila si vyhrát. Jinak doufám, že Olomouc hrát evropké poháry nebude, protože na Evropu prostě nemá a byl by to stejný trapas jako když se do Evropy dostala Bolka !!!

Reagovat
vitecek15

Další člověk, kterýmu by měli zakázat komentovat...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele