4. kolo
19.08.2017 20:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Slovan Liberec 0:3

Mladá Boleslav už je poslední. Středočeši předvedli doma další bídný výkon a s Libercem prohráli vysoko 0:3. Vítězství Slovanu je naprosto zasloužené, dvěma brankami se o něj postaral Martin Graiciar a v nastavení zvýšil na konečný výsledek Filip Havelka.

Hosté zpod Ještědu vyhráli naprosto zaslouženě. Už v prvním poločase měli více ze hry, zatímco domácí se opět hledali. Kouč Dušan Uhrin mladší už měl k dispozici duo Golgol Mebrahtu - Jan Chramosta. Zatímco prvně jmenovaný nastoupil od úvodní minuty, Chramosta se dostal do hry až později.

Účast klíčových útočníků ale nebyla na hře Boleslavi znát. Liberec byl lepší a vedení se ujal ve 39. minutě. Potočného centr z rohového kopu si našel cestu k nehlídanému Graiciarovi a Liberec vedl 1:0. Boleslav se na vyrovnání nezmohla, zlepšení začala vykazovat až po změně stran.

Klíčový moment nabídla 63., respektive 64. minuta. Nejprve se ve velké šanci ocitl Chramosta a vzápětí na druhé straně vstřelil druhý gól do domácí sítě opět Martin Graiciar. Stalo se tak po velké chybě v boleslavské defenzívě, po které Graiciar utíkal sám na Vejmolu, kterého i překonal.

Mladá Boleslav si pak přeci jenom začínala vytvářet šance, ale s jejich proměňováním to byla snad ještě větší bída. Takács, Magera i Chramosta - všechno vedle. V 93. minutě pak hosté uštědřili domácím ránu z milosti. Ševčík vyslal do samostatného úniku Filipa Havelku a ten úprk na Vejmolu proměnil ve třetí branku.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat
ondrasch77

2:1 Bolka sice hraje hovno, ale liberci bude scházet Kúdela s Kerbrem...

Reagovat
smazaný uživatel

Boleslav je v poslední době fakt strašná. Skoro bych jim přál ten sestup nebo aspoň sestupové starosti, aby to tam konečně někdo chytil pořádně u držky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele