4. kolo
16.08.2015 18:00 CET
2 : 1
(0:1)

Reportáž

1. FC Slovácko - 1. FK Příbram 2:1

Dlouho to vypadalo, že si Příbram z Uherského Hradiště odveze když ne tři body, tak alespoň bod. Nakonec ale odjíždí s prázdnou. Čtyři minuty před koncem zápasu rozhodl o vítězství domácího celku Marián Kovář.

Příbrama začala na půdě Slovácka dobře a na Štípkovu pobídku těsně nedosáhl Bednář. Spolupráce těchto dvou hráčů ještě v poločase několikrát zafungovala, ale branka z toho nebyla. Každopádně nerozhodný výsledek vydržel jen do 23.minuty, poté předvedl fotbalovou parádu Jan Rezek. Bývalý reprezentant nejprve nasadil jesličky Radovi a pak krásným lobem přehodil golmana Heču - 1:0 pro Příbram. Slovácko bylo v prvním poločase směrem dopředu hodně špatné, přesto mohlo těsně před odchodem do šaten srovnat. Ještě než se domácí ujali slova, pálil jen do boční sítě Bednář. V nastaveném čase prvního poločasu se objevil v čisté gólovce Hlúpik a Hruška předvedl dobrý zákrok. Krátce na to sahal po vyrovnání i Valenta, ale Hruška byl opět na místě.

Do druhého poločasu vstoupili domácí opět špatně. S Pilíkovým centrem na Bednáře měl plné ruce práce Heča. Šance Slovácka začaly zhruba po hodině hry rapidně přibývat. Valentovu střelu zlikvidoval Hruška a na brankáře Příbrami nevyzrál ani z volného přímého kopu Havlík. Snažení domácího celku nakonec přineslo kýžené ovoce. Deset minut před koncem se dostal k odraženému míči Vlastimil Daníček a povedenou střelou k tyči srovnal na 1:1. A to nebylo všechno. Hned za šest minut propadl centr na malé vápno k nikým nehlídanému Mariánu Kovářovi, který dokonal obrat - 2:1 pro Slovácko.

Příbram byla v šoku. Během šesti minut se jí rozpadlo vedení a nyní to byla ona, kdo musel dotahovat manko. Času ale bylo málo a domácí si výsledek zkušeně hlídali. Nakonec nepomohlo ani nastavení, Slovácko zvítězilo 2:1.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady to smrdi krizem..tip X..1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Paul Anka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 (Došek 2, Valenta - Bednář)

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko nezačalo moc dobře ligu. Příbram je vyhecovaná tady bude přestřelka tip : 2-2

Reagovat
PISTOLERO

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele