14. kolo
10.11.2013 17:00 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia se opět nedočkala a rozešla se s Brnem nerozhodně

Červenobílé trápení se střílením branek napsalo další kapitolu. Tentokráte nedokázalo SKS vyzrát na venku výjimečně impotentní Zbrojovku, která si tak z Edenu odváží bezbrankovou remízu, díky které se drží o bod před Slavií.

Deštěm od počátku hustě zkrápěný trávník byl svědkem oboustranně snaživého nástupu, ovšem ani jeden tým nedokázal k aktivitě přibalit fotbalovou kvalitu a mnoho zajímavých akcí tím pádem ke zhlédnutí opravdu nebylo. Po deseti minutách napřáhl z dálky Nitrianský, ovšem skákavým projektilem zacílil pouze do pravé tyče Hladkého branky! Po rohu se potom dostal k hlavičce Škoda, ale jeho snahu pro změnu na brankové čáře zmařil Fischer.

Moravané měli častěji mičudu na svých kopačkách, avšak daleko nebezpečnější byla Slavia. Lička skvělým pasem oslovil nabíhajícího Juhara, ten se konečně vyhnul ofsajdu, kde stál jinak prakticky při každé akci, ale troufalým obloučkem Hladkého nepřekonal! Kontrovat se snažil Pašek, jeho střela si však na Rakovana nepřišla. Následně hned dvakrát branku netrefil Lička.

Nastavený trend se udržel i po pauze. Juhar našel střídajícího Koreše (nahradil Proška), ten však na strážce hostující branky recept nenašel! Zbrojovka se snažila hrát aktivně, nesoustředila se jen na defenzivu, ovšem před soupeřovou brankou tak jako tak nebezpečná nebyla. Juhar mezitím po standardce přestřelil. Čtvrthodiny před koncem Hladký vyrazil Juharovu ránu pouze ke Škutkovi, čerstvě příchozímu útočníkovi ale na brankové čáře pokazil radost Buchta!

Autor: Jiří Vojík / fotbal.idnes.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tip 1...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
vanGomm

Tip 1.

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek má bilanci 1-3-2 ten je teda zvednul ty sráče by neprobral ani Mourinho

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele