23. kolo
08.04.2014 18:30 CET
0 : 0
(0:0)
Stadión:
Eden Aréna, Praha

Reportáž

Slavia Praha - Baumit Jablonec 0:0

Slavia se s Baumitem Jablonec rozešla bez gólů, takže si do tabulky připisuje pouze bod. Ten v praxi znamená současné čtrnácté místo, zatímco Jablonec je sedmý.

Jako aktivnější se zdál Jablonec, protože od úvodních minut hrozil rychlými brejky. Mezi nimi se vyjímal ten Filipa Nováka, který ztroskotal až na Škodovi. Slavia začala pořádně hrát až po sedmi minutách, když Juhar nebezpečně hledal Tomáše Necida. Rohový kop Slavie se snesl na hlavu Škody, jenž byl neobsazen a hlavičkoval těsně nad. Plány Slavie vzaly za své po dvanácti minutách, kdy se zranil Vyhnal a jeho místo zaujal Boudjemaa.

Jablonec zabral a mohl se brzy dostat do vedení, ale Jan Kopic ve velké šanci selhal. Dostal se sice až do vápna, kde se kličkou zbavil obránce a vypálil, ale Radek Černý se zaskvěl a jeho pokus chytil. Slavia pokračovala ve snaze o vstřelení úvodní branky a blízko k tomu měla po šanci Juhara. Ten se vyhnul ofsajdové pasti a napálil nejprve tyč Valešovy brány. Ani tím ale nebezpečí neskončilo, protože k dorážce se dostal mladík Zmrhal. Před ním sice stála poloprázdná brány Jablonce, ale Zmrhal nedokázal usměrnit míč do sítě!

Po kontaktu Rossiho s Nevesem byl druhý jmenovaný hráč nucen opustit hřiště na nosítkách, ale nakonec se ještě do konce poločasu vrátil. Po další akci Jablonce se za hlavu chytal centrující Kopic, jehož nahrávku nezpracoval Kubista. A stejně dopadla také snaha Tomáše Necida po centru Boudjemay. Brankář Valeš musel své umění dokazovat také po návratu ze šaten, když jej prověřil Škoda hlavičkující po Boudjemaově centru.

Podobně se do zakončení hnal Rossi, ale brankář Radek Černý byl včas u své tyče a ránu svého soupeře bez větších obtíží pokryl. Jablonec se pokoušel o zásah první branky v utkání a blízko k němu měl po nahrávce Čížka. Ten našel nabíhajícího Třešňáka, který vypálil a jen díky pomoci teče od obránců Slavie nevstřelil gól. Po hodině hry se do další akce hnal Kubista, který chtěl z úhlu pálit na branku Radka Černého, který musel míč vyrážet před sebe. Tam však nikdo ze soupeřových hráčů nedoběhl.

Aktivní Jan Kopic se mohl stát hrdinou, ale do jeho rány z patnácti metrů se na poslední chvíli položil Neves. Rossiho další šanci sledoval Černý jen s obavami, ale naštěstí pro něj jeho hlavička mířila mimo tři tyče. Ke gólu nevedla ani spolupráce hostujícího Čížka s Benešem, protože rána druhého jmenovaného se dotkla břevna! Obrana Slavie držela i po ráně Eliáše. Unaveného Tomáše Necida vystřídal na závěrečné minuty Jiří Sodoma, ale ani on se rozhodujícím faktorem z pohledu Slavie nestal.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:4

Reagovat
smazaný uživatel

2-0

Reagovat
vanGomm

Jablonec o nic nehraje,takže tip asi nejspíše za 1.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

TIpoval bych remízu 1:1 Boudjemaa - a věřím Fantišovi

Reagovat
smazaný uživatel

Geniální čásek na fotbálek.

Reagovat
smazaný uživatel

hmm pro změnu prohrajeme? Ať už se ty pseudofotbalisti koukaj vzpamatovat.

Reagovat
junglist

kdo píše ty sestavy? jak tam můžete dát čontofalskýho když dostal v boleslavi redku?

Reagovat
Malavi

trest na jeden zápas, který si odpykal v poháru...

Reagovat
smazaný uživatel

kdo tohle zas vymyslel?

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 a Necid gol

Reagovat
ondrasch77

1-2

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Chudák Pastoor. S tímhle materiálem jde jen těžko něco provést.

Reagovat
Filip12

Baumit díky kluci

Reagovat
smazaný uživatel

Necid neskutečnej tragéd, ani přihrávku dát neumí

Reagovat
smazaný uživatel

Strašný, opět strašný!!!!!!!!!!!!! bod máme díky neochotě jablonce vstřelit gól a my když jsme se dostali do zakončení (zmrhal), tak to z malého vápna radši přihraje někomu pod sebe ,místo aby to i bodlem napálil !!!! na letné dostanem ránu z milosti, doufám, že sparta to po dvou-golech vypustí... jinak bude tanec sv. víta a rekord od teplic bude v ohrožení.... za poslední 4 roky jsme v nejhorší možné situaci co se týká "titulu" zespoda.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele