19. kolo
10.03.2014 18:15 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

FK Teplice - Slavia Praha 1:0

Slavia padla v Teplicích, o výhru se domácím postaral pár minut před koncem Jan Hošek. Mladý obránce se pokoušel o získání renomé právě u "sešívaných", ale nebylo mu přáno. Dnes dokonalo svou osobní vendetu a Slavii připravil o body.

Nutno říct, že v úvodních minutách byli jednoznačně lepší hostující hráči a brankář Tomáš Grigar měl často plné ruce práce. Ve třetí minutě sice nejprve zahrozil Jan Krob, ale další šanci měla Slavia. A jednalo se o skutečně krásný moment. O dvě minuty později se razantně připomněl Martin Juhar, který z velké dálky napřáhl ke střele mířící pod břevno a brankář Grigar musel vytáhnout skvělý zákrok, aby jeho projektil vytěsnil mimo tři tyče.

Po deseti minutách se Teplice ozvaly již o něco přesněji, protože Martin Jindráček hledal před bránou Kroba a nabíhajícímu spoluhráči mnoho nechybělo, aby míč dopravil za záda brankáře Kamila Čontofalského. Velice rychlý začátek zápasu dal vzniknout další šanci Slavie, v níž se opět ocitl aktivní Juhar. Jeho ránu sice brankář Grigar vyrazil, ale musel si dávat pozor ještě na dorážku Tomáše Necida. Vytáhlý útočník však minul tyč.

Tomáš Necid se snaží nastartovat svou kariéru před návratem do Ruska ve Slavii by se mu to povést mohlo. Ve třech zápasech si již jeden gól připsal a dnes nebyl příliš daleko od vstřelení dalšího. Jeho ránu z úhlu ale Grigar nakonec chytil. Proti bývalému klubu se postavil také zkušený záložník Štěpán Vachoušek, ale ani jeho akce neskončila gólem. Po středu tažený útok zakončoval Litsingi, ale míč namířil jen o boční sítě.

Stejnému hráči se nepovedlo ani další zakončení, tentokrát záložník Teplic minul. Aktivnější Teplice toužily zakončit první poločas lépe a snažil se o to také Admir Ljevakovič. Jeho projektil z pětadvaceti metrů ale mířil těsně vedle tyče. Krátce před skončením prvního poločasu inkasoval první žlutou kartu záložník Marcel Gecov, který však svého trenéra vůbec nepotěšil a pět minut po návratu ze šaten přidal ještě jednu kartu. Následovat tedy musela karta červená, čímž byli slávisté oslabeni.

Přesto se do další velké šance dostala Slavia a mohla jít do vedení. Juhar dnes odehrál skvělé utkání a po dobré nahrávce také překonal brankáře Grigara, ale za něj na brankové čáře zasáhl vracející se Milan Matula. Hodně vidět byl také obránce Krob, který však dvacet minut před koncem zápasu netrefil v gólové šanci ideálně. Po střídání Salamiho se zmíněný hráč dostal do šance v závěru zápasu, ale jeho rána byla tečována. To Teplicím vadit nemuselo, protože z následného centru se prosadil Jan Hošek, na jehož střelu Kamil Čontofalský nestačil - Slavia je až třináctá.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (18)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hraje se teda 8.03 nebo 10.03?

Reagovat
smazaný uživatel

ani kněz by vám nepomohl natož pak PASTOR

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
3M

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:3

Reagovat
Mönchengladbach

5:0.

Reagovat
smazaný uživatel

výhra Teplic v hcp

Reagovat
smazaný uživatel

hlavní jsou 3 body a návrat na 3. místo - 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

X2 1:1

Reagovat
cepinzcegamy

tepličtí fotbalisté ukončili a poradili s měkkým "i", u rugbystů bych tu tvrdost chápal, ale u modelek ne

Reagovat
smazaný uživatel

Snad alespoň ta remíza kdyby byla.

Reagovat
Fill

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Kdy už konečně trenér pochopí,že Vachoušek mrší hru Teplic a přestane ho nasazovat?Právě jsem přišel ze stadionu a bylo mi z něj opět k Kdo z vás ho sledoval mi musíte dát za pravdu.Jinak 3 body doma a příště jde na špalek Jihlava Viva la Teplice

Reagovat
smazaný uživatel

taky sem byl pritomnej a zadna slava...ale vyhra tam nastesti, Slavka i v 10ti celkem ohrozovala

Reagovat
smazaný uživatel

Jo jo velký respekt pro Slavii to musim uznat

Reagovat
smazaný uživatel

vachoušek bohužel delší dobu hrůza a furt se modlim ať ho stáhne ...

Reagovat
smazaný uživatel

-Podle mě by mohl zkusit Gecova na stopera. On ty dlouhý nohy využívá dobře a na to odkopávání míčů by mu to stačilo, když neumí rozehrát po zemi dopředu, protože na Nevese se už nevydržim koukat další zápas. Každý jeho dotyk s balonem je utrpení. Všechno řeší odkopem nebo faulem a pak se jen rozčiluje a žaluje rozhodčímu. A na kraji hraje taky houbelec každý jeho centr skončí v prvním protihráči.

-Hrubý hral po boku Gecova neviditelně, ale po jeho odchodu se docela rozjel

-Juhar - to co mě na něm sere nejvic je, že pokaždý když má míč na soupeřově půlce tak zakončuje a je mu jedno jestli je u lajny nebo skoro na pulce a skoro pokazdy to jde do hajzlu přes tribunu nekam do pole. Ale aspon tam ta snaha je a je paradne rychlej ale kdyby obcas nahral....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele