18. kolo
02.03.2014 15:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

FK Teplice - Sigma Olomouc 4:0

Teplice odčinily zaváhání s Duklou a hanáckou Sigmu porazily vysoko 4:0. Hostům se tak nepovedlo navázat na vítězství se Slávií, naopak si tentokrát odvážejí debakl oni.

Hanáci před týdnem rozstříleli Slávii a vůbec by se nezlobili, kdyby se jim něco podobného podařilo i proti Teplicím. Ani v nejhorším snu ale nepředpokládali, že by mohli být v roli sešívaných. Severočeši v první polovině sezony předváděli skvělý fotbal, ale úvodní kolo jara se jim nepovedlo. Porážku 3:1 s Duklou hodlali Na Stínadlech odčinit.

S první šancí přispěchali hosté, konkrétně centroval Navrátil a propadlý míč málem dopravil do sítě Plšek. Z otočky ale netrefil branku a na tahu byli Tepličtí. Ti museli už po deseti minutách řešit zranění Hoška, kterého nahradil Vondrášek. Ve 14. minutě se domácí dožadovali pokutového kopu a to zcela právem. Svozil zahrál ve vápně rukou, ale píšťalka sudího zůstala němá. Nicméně tlak Teplic začal sílit. Nivaldo si narazil balón s Vachouškem a pořádně prověřil Zlámalovy kvality. Chvíli na to střílel Ljevakovič do tyče! Olomoučtí se úspěšně bránili až do 36. minuty, další centr Nivalda tentokrát Vachoušek usměrnil za Zlámalova záda a Teplice vedli 1:0. Za další čtyři minuty vedli domácí už o dvě branky. Na Krobův kop si naskočil Jindráček a bylo to 2:0.

Také ve druhém poločase domácí ofenzíva nepolevovala. V 52. minutě vykouzlil přesný centr Litsingi a tentokrát Nivaldo překonal Zdeňka Zlámala - 3:0 pro Teplice. Olomouci hrozil debakl, Teplice byly směrem dopředu hodně vidět a ve zbytku zápasu si vypracovaly spoustu dalších šancí. Jindráček pálil nad a v 72. minutě přidal další branku Litsingi. Čtvrté trefě opět předcházel přesný centr a neméně přesná byla i Litsingiho hlavička - 4:0. V dobrém světle se představil i střídající Chukwudi, který měl při svém pobytu na hřišti hned dvě tutovky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
milan78

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
milan78

vysoká očekávání dle většiny sázejících a konečný stav 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
smazaný uživatel

Pěkný!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele