9. kolo
22.09.2013 17:00 CET
0 : 2
(0:1)
Stadión:
Ďolíček, Praha

Reportáž

Bohemians 1905 - Sigma Olomouc 0:2

Pražský Ďolíček vyloupen, tři body si z hlavního města na úkor domácích Klokanů odvezla Sigma Olomouc. Hanáci díky brankám Michala Ordoše a Adama Varadiho získali tři body a posunuli se v tabulce na průběžné osmé místo.

Bohemians musí strávit hořké chvíle po první domácí prohře v novém ročníku, Sigma se naopak může radovat z faktu, že se jí podařilo zvítězit dvakrát za sebou. Nechala si po jedné brance na poločas a po devadesáti minutách z ní spadlo velké břímě. Úvod utkání ale rozhodně nebyl jednoznačný - zkušený obránce Radek Šírl proběhl podél postranní čáry a naservíroval míč spoluhráči Bartkovi, který jej posílal před bránu. Žádný ze spoluhráčů však jeho úmysl nepochopil. Napjaté okamžiky připravili domácím fanouškům také Hanáci, když v přečíslení tří na dva obránce Klokanů neuspěl Michal Ordoš.

Klokani se mohli prosadit po ztrátě Michala Ordoše, když povedenou ranou z úhlu vystrašil hostující fanoušky Matěj Štochl. Jeho střela ale zamířila mimo brány Martina Blahy. Po půlhodině hry se k centru propracoval opět Radek Šírl, našel spoluhráče Michala Šmída a jeho pokus musel s problémy krýt Blaha.

Když už se domácí viděli v šatnách, Olomouc udeřila. Minutu před koncem první půle se množství centrů před brankářem Martinem Berkovcem značně zvýšilo, z čehož mohl vystřihnout nůžky záložník Kamil Karaš. Ten se sice neprosadil, ale míč se dostal k Michalu Ordošovi a jeho rána s notnou dávkou štěstí i teče kapitána Josefa Jindřiška už za zády brankáře Berkovce skončila - 1:0.

Pražané si chtěli všechny body nechat, takže museli zvýšit aktivitu. To se jim i díky řadě standardních situací dařilo, gólové vyjádření však stále nepřicházelo. Přitom třeba mladému Matěji Štochlovi k oslavě gólu příliš nescházelo. Centr neúnavného Radka Šírla skončil u Štochla a ten míč napálil do boční sítě! O dvě minuty později Sigma trestala.

Bojující Klokani asi nečekali, že by se z nenápadné akce mohla vyklubat akce gólová, přesto se tak stalo. Po spolupráci Jana Javůrka s Michalem Ordošem se míč dostal přes nepovedený pokus Navrátila k Adamu Varadimu, který se z blízkosti již nemýlil a navýšil vedení hostů.

Změnu skóre již hosté nedopustili, i když poslední slovo v utkání měli domácí hráči. V závěru zápasu však střídající Moustapha Ndiaye zastříhal nůžkami zbytečně, poté se do míče vší silou opřel Jakub Rada. Ani jeho pokus však brankář Martin Blaha za svá záda nepustil a notně přispěl ke třem bodům pro hanácký tým.

Autor: Ondřej Pražák / onlajny.cz

Komentáře (16)

Přidat komentář
ryzskej

Remíza jak vyšitá.

Reagovat
smazaný uživatel

Tip X...2:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
monty25

1:1

Reagovat
klokan.paul

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Sigma v Ďolíčku snad nikdy nevyhrála a zlomí se to v nejméně očekávanou dobu, tj. tuto neděli. Bohemka - Sigma 0:2 (36. Doležal, 48. Navrátil)

Reagovat
ryzskej

Reagovat
mario23

až na ty střelce

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, tak Doležal onemocněl, tak to za něj vzal Ordoš, a Navrátilovi to dorazil Varadi

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1-1

Reagovat
Veselac

tip X,oba gól

Reagovat
mario23

Zápas závánějící remízou nakonec vyhraje Sigma. Tip 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele