15. kolo
24.11.2013 17:00 CET
2 : 1
(1:0)

Reportáž

1. SC Znojmo - Sigma Olomouc 2:1

Znojmo potvrdilo dobrou formu, když si vyšláplo i na Sigmu Olomouc. Nováček soutěže se díky třem bodům vyšvihl mimo sestupová místa, a pokud si bude takto vést nadále, nemusí mít o přežití v nejvyšší soutěži strach.

Olomouc byla proti Znojmu pochopitelně favoritem, ale poslední výsledky domácích naznačovaly, že to budou mít Hanáci hodně těžké. A to se potvrdilo velmi krátce po úvodním hvizdu. Vašíček našel volného Oklešťka, který sám proti Zlámalovi nezaváhal - 1:0 pro Znojmo. Olomouc, zaskočená brzkým vedením Znojma, se nemohla dlouho dostat do tempa. V prvním poločase si nedokázala vytvořit větší šanci, naopak lepším týmem byli právě domácí.

Každopádně Sigma ve druhém poločase zlepšila hru a po hodině srovnala stav. Jan Navrátil předvedl krásnou individuální akci, kterou navíc vyšperkoval přesným zakončením - 1:1.

Jenže nerozhodný výsledek dlouho netrval. Hned za další tři minuty si Znojmo vzalo vedení zpátky. Nepožitek přihrávkou za obranu vyzval ke skórování Hrošovského, který jeho nabídkou nepohrdnul - 2:1. Pravda, Hrošovský sice zakončoval nadvakrát, ale na to se historie ptát nebude.

Znojmo si už další vedení vzít nenechalo a Hanáky porazilo 2:1, čímž se vyšvihlo mimo sestupové pozice. Na těch zůstanou po tomto kole Jihlava a Slavia Praha.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

Tip 2...0:1

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
twl

Remíza nemuže spadnout!!Viděl jsem všechny zápasy Znojma,ty Kluci mají více štěstí než Rozumu...Třeba s příbramí ...Příbram jasně lepší. Potom zaslouženě kopali penaltu dřevák Zápotočný ji zahodil a z breaku dali gola....Potom zase mněli šanci zaútočit skončilo vedle a znojmo dalo o5 z ničeho...Dnes Olomouc Prolomí tu smůlu... 1:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele