4. kolo
21.08.2011 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - 1. FC Slovácko 1:1

Olomouc doma pouze remizovala se Slováckem 1:1 a po devítibodovém odpočtu i nadále zůstává v mínusu, i když už jen o jediný bodík. Hrál se poměrně nudný fotbal, přesto se Sigma dostala ve druhé půli do vedení, když se trefil Petr, čtrnáct minut před koncem však vyrovnal Pavelka a zachránil pro Slovácko cennou remízu.

Sigma musela udělat jednu změnu v sestavě, na rok a půl distancovaného Drobisze v brance nahradil dvacetiletý talentovaný gólman Šustr. Domácí věděli, že jen vítězství je dostane ze zóny sestupu a zároveň i minusových čísel. Ve dvanácté minutě k tomu mohl Olomouc přiblížit Heinz, jenž vystihl nepřesnou rozehrávku Slovácka a z hranice šestnáctky vypálil, bohužel pro Sigmu však trefil jen tyč.

V pětadvacáté minutě do šikovně zkoušel Navrátil, když si ze vzduchu efektně zpracoval těžký balón a poslal oblouček na Filipka, ten ovšem nakonec zasahovat nemusel, míč skončil na horní síti.

Po přestávce to snad i vypadalo, že se začne hrát fotbal, úvodní čtvrthodina proběhla ve velkém tempu a nabídla tři zajímavé situace. Nejprve v padesáté čtvrté minutě z pětadvaceti metrů dokonale napřáhl Petr a vymetl pavučinky ze šibenice Filipkovy svatyně. Poté našel Ondřejka úplně volného Doška, která z malého vápna přestřelil a pěkný úsek utkání ukončil neproměněnou příležitostí Heinz.

Když se hra znovu uklidnila a na změnu skóre to nevypadalo, udeřilo z ničeho nic hostující Slovácko. Dlouhý míč za olomouckou obranu dobíhali jak brankář Šustr, tak útočník Pavelka, druhý jmenovaný to stihl dříve a podél vyběhnuvšího gólmana pohodlně skóroval.

Zápas skončil 1:1, Olomouc je poslední s jedním minusovým bodem, Slovácko si na své konto připsalo první bodík za remízu a je třinácté.

Autor: Michal Hruška

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

4:1-Varadi,Petr,Horava,Navratil,-L.Dosek

Reagovat
Tomtaf

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

jsem zvedav jak tento zapas zvladnou domaci po te co se jim prokazala korupce...tip 02

Reagovat
ryzskej

prokázala?

Reagovat
smazaný uživatel

no ono se to vlastne prokazalo prd

Reagovat
smazaný uživatel

jo přesně tak

Reagovat
sosna

Korupce se neprokázala a ani neprokáže. A hráče to zdravě nasralo. 5:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Slovácko by mohlo před domácím utkáním z Duklou urvat v Olomouci aspoň bod, aby získalo sebevědomí v už zmiňovaném utkání na domácí půdě, které by pro ně mělo být prvním tříbodovým a začne se blýskat na lepší sy

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 (1:1)

Reagovat
smazaný uživatel

Tipuju 2:0, ale je mi jedno kolik olomouc vyhraje hlavě že vyhrajou :D

Reagovat
naheCZ

Sigma vyhraje, aby měla opět na účtě nějaké body a ne -2 můj tip 3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele