12. kolo
28.10.2011 18:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Bohemians 1905 - Sigma Olomouc 1:1

Zaslouženou remízou skončil duel předehrávky dvanáctého kola Gambrinus ligy. Bohemians se sice dostali zásluhou Nešpora rychle do vedení, jenže těsně před poločasem vyrovnal olomoucký Hořava a vyrovnaný stav vydržel až do konce. Domácí zůstávají šestí, Sigma se po bodovém odpočtu stále krčí ve spodní části tabulky a je čtrnáctá.

V šesté minutě málem fanoušci v Edenu viděli první gól, Heinz totiž potáhl balón po pravé straně, jeho centr odvrátil Šumský jen k Janotkovi, do jeho gólové střely ale včas skočil Bartek a zachránil Bohemku. Ve dvanácté minutě udeřilo na druhé straně, to si Nešpor naběhl na ideální dlouhý pas za obranu, postupoval sám na Zlámala, kterého propálil a otevřel skóre zápasu.

Sigma se s postupem času zlepšovala a v závěru první půle si vypracovala dvě dobré příležitosti. Nejprve tři minuty před přestávkou chybělo po dalším nebezpečném centru Heinze Varadimu jen pár centimetrů ke gólové hlavičce, a když na druhé straně neuspěl Nešpor, přišel čas vyrovnání.

Ve čtyřicáté páté minutě měl olomoucký Hořava spoustu času na to, aby si míč připravil, nakonec však nečekaně zvolil střelu levačkou a uklidil balón k tyči. Deset minut po přestávce našel Bajer v dobré střelecké pozici Heinze, který se s ničím nerozpakoval a z prvního dotyku vypálil, Sňozíka však nepřekonal.

Domácí se mohli dostat do vedení zásluhou Škody, ten ale po centru Růžičky hlavičkoval jen do rukavic pozorného Zlámala. Minutu před koncem měla Olomouc vyloženou šanci dostat se do vedení, Sňozík ovšem předvedl fantastický zákrok po hlavičce střídajícího Klesnila.

O minutu později byl za druhý žlutý faul vyloučen hostující stoper Škerle a Bohemians krátkou přesilovou hru málem hned využili. Jendřiškovu střelu ze standardní situace Zlámal vyrazil, o chvíli později zase včas vyběhl proti Škodovi. Bohemians zaslouženě remizovali s Olomoucí 1:1 nepolepšili si ze šestého místa, stejně jako Sigma ze čtrnáctého.

Autor: Michal Hruška / idnes.cz

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka je doma v Edenu hodně silná... 2:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tip 2..0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Bohemka 1:3 Sigma

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Tip x 1:1

Reagovat
Tomtaf

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

věřim že Bohemka to zvladne tip 2:1

Reagovat
Veselac

vypadá to na další remízu Bohemky doma....tip X, 1:1

Reagovat
REPLIKATOR

Věřím Bohemce, takže bude remízka

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele