8. kolo
11.09.2010 15:30 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Sparta Praha - FK Jablonec 1:0

Pražská Sparta si připsala další tři body, Jablonec doma porazila nejtěsnějším možným způsobem 1:0. Šlágr kola mezi loňským mistrem a vicemistrem dlouho vypadal na bezbrankovou remízu, ovšem v samotném závěru utkání udeřil slovenský záložník Juraj Kucka.

Ve 12. minutě se naskytla hostům první šance zápasu a hned to byla vyložená branková situace. Po rohovém kopu se míč odrazil od hlav Wilfrieda a Řepky na břevno Blažkovy branky a před Lafatou zívala prázdná branka, bohužel jablonecký forvard byl v těžké pozici, míč sice trefil, ale branku přestřelil. Sparta dlouho nemohla na obranu Jablonce najít recept a v prvním poločase také nenašla. Wilfriedovu hlavičku a vzápětí následnou střelu Brabce brankář Špit zlikvidoval. Ve 25. minutě překonal jabloneckého brankáře Wilfried, ale Špita na brankové čáře zastoupil Lafata. Až do 43. minuty se de facto nic podstatného neodehrálo, dvě minuty před koncem protáhl Špita povedenou ranou Juraj Kucka.

Druhý poločas nabídl rovněž vyrovnanou bitvu. Zpočátku byl aktivnější Jablonec, Vošahlík vypálil a Blažek vyrazil. Utkání pak spělo k bezbrankové remíze, jenže Sparťané dvě minuty před koncem utkání rozhodli. Žofčákův rohový kop přetavil v rozhodující a jedinou branku zápasu Juraj Kucka, Jablonec měl v tu chvíli už jen velmi málo času na odpověď. Sparta ale hosty už do ničeho nepustila, naopak Kadlec mohl stvrdit výhru, ale ztroskotal na Špitovi. Pražané si tak připisují veledůležité tři body.

Autor: Ondřej Linhart

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

tip X

Reagovat
vanGomm

Ano také bych to viděl na X.Sparta hraje teď 2x doma (Liberec a Palermo).A oba zápasy by prohrát neměla.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Slovan hrajem venku.

Reagovat
vanGomm

Myslel jsem samozřejmě Jablonec.No stalo se.Ale to ty asi věděl,jenom jsi mě chytil za slovo že ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Za slovo jsem tě chytat nechtěl. To by bylo zbytečný.

Reagovat
vanGomm

Já samozřejmě vím,že jsi určitě věděl,že je to ode mne pouze přehození Jablonec-Liberec.Byla to moje chyba,tak jsi,jak vidno neodolal a rýpnul jsi si.Já to beru.Pokud ovšem to chytání za slovo by bylo od Tebe zbytečné,jak tady oznamuješ a z Tvé reakce to chytnutí za slovo tam je.Pak mě to Tvoje okomentování příjde též jako zbytečné.

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

suppooooort!!! NIKDY TAAK NEBYLOOO, NIKDY TAAK NESMIII BYYT, ABY TAA SPARTICKAAA, NEMOHLAAA ZVITEZIT....

Reagovat
smazaný uživatel

Také tipuju remízu ... 1:1

Reagovat
antonio13

no snad uz se ta sparta chytne a zasne neco hrat!

Reagovat
twl

tady si všichni myslí sparťanští fanoušci jak se tým dostal z krize ,když vyhrál nad slaboučkým Brnem kdo ten zápas vyděl tak se musel jen smát jak Brnu hoří obrana a jak je potentní Brněnskej útok kdyby dal všechny šance tak sparta mohla klidně prohrát ale na kdyby se nehraje ,ale co sparta dneska zase stratí podle mě sice je nejbohatší v České republice ale maj špatnou Strukturu týmu.....samí přestárlí hráči,,,,,,takže dneska bych a taky si vsadím neprohru jablonce!sparta na to nemá aby vyhrála!takže kdo si vsadí na spartu 1tak už ti tikety rovnou zmuchlejte!

Reagovat
Ligter

Ted to zní dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 (Wilfried, Pamič)

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně vyhráli strašná krize českýho fotbalu je mi z něho na

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele