30. kolo
28.05.2011 17:30 CET
3 : 0
(2:0)

Reportáž

Slavia Praha - Bohemians 1905 3:0

Slávisté udělali tečku za hrůzostrašnou sezonou vítězstvím v derby nad Bohemians 1905 3:0. Vítězné loučení tedy zažili jak kapitán Karol Kisel, tak i brankář Martin Vaniak. Naopak Pavlu Hoftychovi se loučení příliš nepovedlo.

Derby pražský klubů Slavie a Bohemians 1905 začalo první obrovskou šancí už v první minutě. Milan Černý se prohnal kolem soupeřova stopera, jenže z úhlu následně nedokázal procpat míč do branky. Skóre se poprvé měnilo až po půlhodině hry, Černého přízemní centr dopravil do branky Koreš - 1:0 pro Slavii. Ještě do konce poločasu měli "sešívaní" na kopačce další branku, po akci Jandy se nepovedlo zakončení Kiselovi, avšak Slavii to nemuselo moc mrzet. O pár minut později, přesněji v nastavení, přihrál Trubila Pospěchovi a ten neměl problém vstřelit druhou branku - 2:0 pro Slavii.

Díky dvoubrankovému náskoku se slávisté hodně uklidnili a svého soupeře jasně převyšovali. Bohemka jakoby nevěděla, co hrát, do šancí se prakticky nedostávala. Navíc čtvrthodiny před koncem vyrobila obrana Klokanů hrubku, avšak Kisel jí nedokázal potrestat, branku minul.

Utkání směřovalo ke konci a ke konci se blížila i kariéra Martina Vaniaka. Ten v zápase vlastně nemusel výrazněji zasahovat. Slávisté ještě přidali třetí branku, míč se ve vápně odrazil k Čelůstkovi a ten udělal za zápasem tečku - 3:0. Slavisté vyhráli 3:0, přesto si Vaniak představoval celkově důstojnější loučení.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2 0-Kisel,Kores

Reagovat
lubik

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Losinho

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0.

Reagovat
CzechLukas

Reagovat
naheCZ

3:1 (Janda, Kisel, Pospěch - Nešpor)

Reagovat
Veselac

1:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele