17. kolo
20.11.2010 18:20 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Slavia Praha 3:1

Mladá Boleslav dokázala po více než čtyřech letech porazit pražskou Slavii, která naopak podtrhla svůj letošní tragický ligový podzim.

Slavia v letošním ročníku vyhrála zatím pouze třikrát. První vítězství si připsala ve třetím kole právě proti Mladé Boleslavi. Od té doby se však oba týmy vydaly různými směry. Zatímco Slavia může přezimovat i na sestupové příčce, Mladá Boleslav se minimálně do neděle bude hřát na místě třetím.

V prvním poločase měla mírnou převahu domácí Mladá Boleslav. Již v sedmé minutě ji navíc dokázala gólově vyjádřit, když po rohovém kopu Procházka hlavičkoval nepokrytý u zadní tyče do prázdné brány - 1:0. Tentýž hráč nepřidal druhý gól z trestného kopu, z nadějné pozice vysoko přestřelil.

Ani hosté nebyli v prvním poločase úplně bez šance. Nejprve ve 40. minutě hlavičkoval vedle Jaroslav Černý, těsně před přestávkou pak domácí brankář Miller vyrazil střelu nejlepšího letošního střelce Slavie Kisela.

Po příchodu z kabin do druhého poločasu se roztrhl z góly pytel. V 50. minutě srovnal Koubský na 1:1 podobným gólem, jako byl ten první boleslavský. Z vyrovnání se však hosté radovali jen několik vteřin.

Bývalý hráč Slavie Goce Toleski totiž po chybě Čelůstky svoji šanci proměnil a velmi rychle vrátil domácím jednogólové vedení. Chvíli na to navíc pojistil výsledek třetím gólem Kulič, který ve skluzu usměrnil Mendyho pokus - 3:1.

Zbytek zápasu již branku nepřinesl, marné slávistické pokusy o zkorigování výsledku vyzněly do prázdna a Mladá Boleslav se tak může radovat z výhry.

Slávisté tak v letošní sezóně počtrnácté (!) nedokázali vyhrát a bude velmi zajímavé, jak moc pozměněný tým nastoupí do jarní části sezóny. To svěřenci kouče Stannera mohou být se svým podzimním vystoupením spokojeni.

Autor: Martin Lavický / onlajny.cz

Komentáře (12)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 slavia

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas na bolku umíme

Reagovat
smazaný uživatel

máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
vanGomm

Za současného stavu vypadá kurz 2,00 na výhru domácích vlastně jako dárek.Já ale na naši ligu z principu nesázím ani 1Kč a to už hodně dlouho.Tipnu si je tak tady a to dvojtip HX nebo X.

Reagovat
Tomtaf

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

5:0... naši ligu taky obvykle nesázím, ale tohle dám v handicapu.

Reagovat
smazaný uživatel

4:0....hrala někdy Slavia 2.ligu ne bo to bude příští rok premiera??

Reagovat
vanGomm

Slavia (tehdá Dynamo)hrála druho ligu po 2.svět.válce hned několikrát naposled v sezóně 1964/65.Bylo to hlavně proto,že se ji šlo v té době na rozdíl od jiných klubů včetně Sparty nejvíc "po krku".

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele