22. kolo
01.04.2011 20:15 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

FK Mladá Boleslav - Sigma Olomouc 2:0

Mladá Boleslav porazila Sigmu Olomouc 2:0 a ještě více dramatizuje boj o evropské poháry. Severočeši si připsali tři body po trefách Petra Johany a Alexandra Mendyho, tohoto výsledku může v sobotu využít Jablonec.

Hanáci měli první šanci zápasu, ale rychle vyběhnutý Miller gólovou hrozbu zažehnal. Ačkoliv mělo utkání ofenzivní ambice, hrálo se spíše opatrně. Domácí Mladá Boleslav měla o něco více navrch, jenže v koncovce to rozhodně nebylo ideální. Po půlhodině hry musel opět zasahovat Miller, s dalekonosnou střelou Bajera si v pohodě poradil. Diváci se dočkali branky před koncem prvního poločasu, přesněji ve 42. minutě. Kulič přesně rozehrál rohový kop a ze vzduchu se nemýlil stoper Petr Johana - 1:0 pro Mladou Boleslav. A nebylo to všechno, za pár sekund orazítkoval tyč Chramosta!

Sigma hodlala ve druhém dějství předvést lepší výkon, ale mladoboleslavští jí rázem zpražili druhou brankou. Kulič znovu asistoval a Mendy vstřelil druhou branku - 2:0 pro Mladou Boleslav. Otřesení Hanáci nebyli schopni ničeho, a jelikož ani Mladá Boleslav už nic nevymyslela, skončilo utkání výhrou domácího celku v poměru 2:0. Tříbodový zisk domácích znamená už jen jednobodovou ztrátu právě na čtvrtou Sigmu Olomouc.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0 2 -Dolezal,Ordos

Reagovat
smazaný uživatel

vidim to na x

Reagovat
Tomtaf

2:3

Reagovat
smazaný uživatel

bolka zase zavaha 2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2 ... možná 02

Reagovat
smazaný uživatel

1:1 (Rolko - Rossi)

Reagovat
smazaný uživatel

Co ty sestavy to se nějakej génius splet

Reagovat
smazaný uživatel

Davide Davide

Reagovat
Krausio_Real_M

Jóóó

Reagovat
Aris1914

No to zas byla hrůza. Včera dobrej výkon jen od tria Vepřek-Koutný-Ordoš. I Šultés, který v poslední době nehrál nic, mě potěšil svou přihrávkou Doležalovi ve 3. minutě, pak jsem ho už naštěstí celej zápas neviděl. A jestli v budoucnu uslyším spojení slov Sigma a Doležal tak začnu fandit asi HFK

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele