9. kolo
27.09.2009 17:00 CET
3 : 1
(1:0)

Reportáž

1. FK Příbram - České Budějovice 3:1

Fotbalisté Příbrami potvrdili, že se jim v lize na domácí půdě daří a v souboji s Českými Budějovicemi v pohodě získali další tři body. Domácí tak odčinili poslední nepovedené utkání s Bohemians, a momentálně jim patří skvělé šesté místo.

Příbram začala utkání hodně aktivně a před brankou svého soupeře vytvářela nebezpečné závary. Jeden takový přišel v 8. minutě, střely Rodriguese a Pilíka byly naštěstí pro hosty zablokovány. Hosté přispěchali se svojí první vážnou šancí v 19. minutě, po centru na zadní tyč mohli v klidu dostat míč za Krtečkova záda, jenomže se tak nestalo. Na další vzrušení si museli diváci počkat na závěr prvního poločasu. Nejprve Rodrigues po parádním sólu odcentroval na hlavu Cafúa, který hlavičkoval do protipohybu brankáře Kučery vedle, a poté rozhodčí přehlédl jasný ofsajd Budějovic, čímž je pustil do vyložené šance, která však neskončila brankou. Do konce prvního poločasu se diváci přece jenom dočkali branky, příbramský Pilík přihrál Štochlovi, který střelou po zemi překonal bezmocného Kučeru - 1:0 pro Příbram.

Ve druhém poločase se domácím podařilo navýšit skóre, a to přímo ukázkovou brankou. Nohýnkovu přihrávku pustil mezi nohama Rodrigues na Dorta, jenž povedený obloučkem přehodil Kučeru - 2:0 pro Příbram. Hostující Budějovice nebyly směrem dopředu vůbec nebezpečné, zato domácí byli při chuti. Hušbauerova střela skončila nad brankou. České Budějovice jako by si nechali to nejdůležitější na závěr utkání, v 81.minutě trefili Budějovice břevno a o čtyři minuty později kontaktní branku na 2:1. Krbeček vyrazil střelu před Ondráška, jenž do prázdné branky snížil. O minutu později došlo na příbramském stadionu k výpadku proudu, nicméně utkání to nikterak výrazně neovlivnilo. Místo toho, aby přišel hostující tlak, přišla třetí branka Příbrami. V 90. minutě uprchl Rodrigues a do opuštěné branky zasadil třetí hřebík.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

čista 1 nebudu to komentovat

Reagovat
smazaný uživatel

Budejky prekvapi 1.3

Reagovat
Tomtaf

5:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele