4. kolo
23.08.2008 17:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Slovan Liberec - Viktoria Plzeň 1:1

Plzeň předvedla další z dobrých výkonů a i letos dokazuje své kvality. Liberec si za celý zápas vytvořil tři šance, dvě z nich skončily na tyčce, a tak se pod Ještědem body dělily.

Zaskočit domácí mohl již v 6. minutě Trapp, když nečekaně vystřelil z pětadvaceti metrů, ale branku těsně minul. O dvacet minut později byli hosté ještě blíže gólu, když se odražený míč po rohu vrátil k Horváthovi, který centrem našel volného Tatanašviliho a ten hlavičkoval do břevna. Útočil ale i Liberec, po půl hodině hry se po odvráceném rohu dostal ke střele z patnácti metrů Bílek, napálil však pouze tyč. Převahu nebezpečnějších šancí v prvním poločase potvrdil Jiráček, kterého zpětnou přihrávkou našel Rezek. Plzeňský záložník pak střelou zpoza vápna protáhl domácího brankáře.

I po změně stran pokračovali hosté ve snaze vstřelit gól. Když však Trapp prokličkoval obranou, aby poté Rezkovu střelu do protipohybu vytáhl Hauzr nohama, přišel trest v podobě nedáš-dostaneš. Z protiútoku totiž našel v hloubi vápna Smetana volného Blažka, který napřáhl k bombě přesně k tyči a Poštulka už gólu zabránit nemohl. Zvýšit vedení mohl v 69. minutě Kerič, který dokončoval akci počatou Blažkovým centrem a Smetanovým přiťuknutím. Jenže svou střelu opřel pouze o tyč. Deset minut před koncem mohl vyrovnat Varadi, dostal se však ze střeleckého úhlu a poté branku těsně minul. Zaslouženého gólu se tak Severočeši dočkali až v 87. minutě. Po rohu nejprve srovnal skóre na tyčky Rada, dorážkou do prázdné branky pak vystřelil remízu Plzni Varadi.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

3 body pro Slovan, 2:1

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

liberec vyhra

Reagovat
smazaný uživatel

liberec dneska vyhraje.Plzen se by mohl bojovat o bod ae nakonec vsechny tri urve liberec.Kazdoadne to bude maximalne o gol.Takze nasadit 0 na handicap 0:1.

Tip 2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Varadi patri do zakladu... prekvapuje mne take to, ze pred Lecjaksem dostava prednost Jiracek...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele