12. kolo
03.11.2007 15:45 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Slavia Praha - FK Teplice 1:0

Po dvanácti kolech bude mít Slavia na prvním místě náskok již šest bodů. V souboji proti druhým Teplicím rozhodla nedůraznost hostující obrany po půlhodině hry, kdy se menší Volešák prosadil hlavičkou. V druhém poločase měly oba týmy několik šancí, jak výsledek změnit, ale chyběla lepší přesnost.

Do první šance vybídl Ivana přesným centrem Vlčka, jehož usměrněnou hlavičku vytáhl na brankové čáře Slavík. Ve 30. minutě nacentroval Vlček a mezi nedůraznými obránci Teplic se prosadil výškově strádající Volešák. Dobrá slávistická defenzíva nedovolila Severočechům prakticky nic, Vorel musel zasahovat pouze proti přímému kopu Doležala z třiceti metrů, který ale vypálil prudkou střelu přímo do míst, kde stál domácí brankář.

Ve druhém poločase mohl rychle vyrovnat Verbíř, jeho hlavičku směřující do branky však dokázali domácí odvrátit na roh, z kterého už žádné komplikace nepřišly. Zvýšit mohl Suchý, jeho tvrdá hlavička jen těsně minula branku. První chybu pražské obrany mohl potrestat Fenin, když k němu propadl Smíškův centr, ale Vorel míč vyrazil. Na druhé straně mohl svůj druhý gól přidat Volešák, z voleje však mířil těsně mimo. Rozhodnout mohl Krajčík, ale pouze vystrašil gólmana Slavíka, míč proletěl nad brankou. Zápas nakonec mohl skončit remízou, Kroupa se ocitl sám u levé tyčky, ale míč netrefil a rozvlnil síť pouze z vnějšku.

Autor: Josef Gvoždiak / onlajny.cz, idnes.cz

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
HOST*bary72

Slávka musí !!! Tip 2:1.

Reagovat
HOST*bary72

Nakonec se to povedlo, ale bohužel se zranil Vlček. Nejdůležitější je ale dostatečný (zatím ) náskok od pronásledovatelů, hl. od Sparty. Most se teda moc nevytáhl.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele