15. kolo
02.12.2007 20:15 CET
1 : 1
(0:1)

Reportáž

Slavia Praha - FK Mladá Boleslav 1:1

V atraktivním zápase se na Strahově střetly týmy domácí Slavie a Boleslavi. Boleslav vedla, poté šla ovšem do oslabení a slávisté dokázali vyrovnat, víc už však ne a remizovali tak popáté v řadě. Utkání před ostudnou návštěvou skončilo smírně 1:1.

První šanci měli slávisté, jmenovitě Vladimír Šmicer, který svou střelou pořádně protáhl Pižanowského, ten ale s vypětím všecg sil vyrazil na roh. O chvíli později se osmělil Šmicer znovu, tentokrát však jeho přízemní rána mířila vedle a po střele Belaida se opět vytáhl Pižanowski. Po dvaceti minutách se dostala do velké šance také Boleslav, když centroval Matějovský a zakončoval Kysela, ale Vaniak zázračně nohou vyrazil. Po půlhodině hry se však již skóre měnilo, Rajnoch poslal Boleslav jemnou tečí do vedení. Vaříšek z přímého kopu centroval do vápna, Rajnoch se nejlépe zorientoval a balon jemně posunul za Vaniaka. Poločas, v němž byl vyloučen boleslavský Hrdlička, skončil vedením hostí 0:1.

Na začátku druhé půle se opět vytáhl Pižanowski, když vyrazil střelu střídajícího Ivany. O pár minut později vytasil boleslavský brankář další skvělé zákroky, nejprve proti Ivanovi a poté i proti dorážce Šmicra. Po hodině hry to však již bylo 1:1, jelikož do černého mířili domácí. Šenkeřík krásně vyslal Daniela Pudila a ten z úhlu v šestnáctce překonal Pižanowského. Patnáct minut před koncem mohl poslat do vedení domácí Volešák, ale jeho přímý kop skončil těsně nad břevnem. V poslední minutě měl další šanci Volešák, ale z devíti metrů trestuhodně přestřelil. V téže minutě byl ještě Necid faulován v pokutovém území, ale píšťalka sudího zůstala němá, i když záznam dokázal, že se měla kopat penalta.

Autor: Michal Havlický / idnes.cz

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

no mislym,že hosté z východních čech vyhrajou 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda ztráty bodů, náskok je už jen 2 body, ale není všemu konec. Jen na souboj s Bolkou mít 2 523 diváků je teda bída. Už aby se otevřel nový Eden !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele