8. kolo
30.09.2007 20:15 CET
0 : 2
(0:0)

Reportáž

FK Jablonec 97 - Sparta Praha 0:2

Sparta po matném prvním poločase nedovolila v tom druhém domácím prakticky nic. Hrdinou utkání se stal velmi aktivní Kisel, když nejdřív devět minut před koncem otevřel skóre výbornou hlavičkou a v 90. minutě pak zahrál přesně přímý kop. Jablonec tak přišel o třízápasovou neporazitelnost v Chance Aréně.

Lépe začala Sparta, ale Kisel ani Kulič nedokázali využít v prvních třech minutách výhodné pozice. Ve 20. minutě utekl obráncům Štěpánek a nahrál Svátkovi, proti tomu však dobře vyběhl Poštulka a jablonecký útočník zakončit nedokázal. Poté Svátek centroval do vápna, kde z dobré pozice hlavou minul Hloušek. Před domácí brankou stejně zakončoval Kisel. V poslední minutě poločasu vyběhl Poštulka mimo vápno, souboj se Svátkem prohrál, ale ten míč před prázdnou branku nedostal.

V 57. minutě se po závaru před brankou Sparty dostal ke střele Fukal, ale Poštulka svůj tým skvěle podržel. O minutu později mířil Došek pouze do pravé tyčky Špitovy branky. Došek se dostal do další gólovky za deset minut, když ho výborně našel Kisel. Pražský dlouhán však ve vyložené šanci obstřelil brankáře i branku. Převaha Sparty vyústila v gól v 81. minutě. Do Kuličova centru se položil Kisel a důraznou hlavičkou nedal Špitovi šanci. V poslední minutě pak ještě stejný hráč zahrával přímý kop a jablonecký brankář se jen ohlédl, jak míč končí v síti.

Sparta tak po dvou porážkách bodovala naplno a drží se na dostřel vedoucí dvojici Slavia - Teplice. Jablonec se propadl až na třetí místo od konce.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*TOMAS

MLADA BOLESLAV JE DOBRA ALE NECHCESEJI

Reagovat
HOST*TOMAS

MLADA BOLES LAV JE LEPCI

Reagovat
HOST*SIMONA

MLADA BOLESLAV NEMA CHYBU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*bary72

Krize Sparty trvá, ať si šáhnou ještě níž, aby se už konečně poučili a Jablonec jim nepovolí odvézt víc než bod. Tip 1:1 !!!

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

sparta tam jako vždy prohraje...

Reagovat
Shevchenko

Taky typuju 2:1.

Reagovat
Kapřík

Tady je to samej Nostradamus - ovšem s úspěšností sněhuláka na závodech v opalování...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele