25. kolo
29.04.2007 17:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Sigma Olomouc - FK Jablonec 97 1:1

Tým Vlastimila Petržely opět nedokázal vyhrát a od sestupových příček se nijak výrazně nevzdálil. Jablonec se opět ještě mnohem více propadl do jarní krize, ve které nedokázal už sedm zápasů vyhrát, ale i přesto se drží na desáté příčce.

Už v 5. minutě byl blízko Melinho, jenže jeho střelu z hranice velkého vápna brankář Špit na poslední chvíli chytil u levé tyčky. Po dvaceti minutách hry byl pro změnu v obrovské šanci Valenta, který vypálil na brankáře Lovásika a ten měl s jeho střelou velké problémy. Tato neproměněná šance se Jablonci vymstila o pět minut později, kdy se prosadil Vojtěch Schulmeister, který tečoval hlavou míč po Melinhově standardní situaci. Nejistý gólman Lovásik vylekal všechny domácí fanoušky, když měl problémy s dalekonosnou střelou Homoly.

Do druhého poločasu nastoupili domácí velmi aktivně a snažili se své vedení zvýšit. Nejprve se do šance dostal Janotka, který pálil z vápna, ale jeho střelu brankář Špit chytil. V 61. minutě Schulmeister tváří v tvář Špitovi zakončil špatně jen k připravenému brankáři hostů. Bohužel pro Olomouc její nevyužité šance nastartovaly jablonecké hráče, kteří dokázali vyrovnat. Dušan Nulíček utekl po pravé straně, udělal kličku Lovásikovi a zakončil do prázdné branky. Tomáš Randa to vyzkoušel také z dálky a brankáři hostů tím nadělal nemalé problémy. O něco později byl opět v šanci Schulmeister, ale brankář Špit mu ukradl míč od nohy. Mladík Nulíček chtěl trenéru Radovi dokázat, že má na to, aby dostával více šancí hrát a málem dokázal vstřelit druhý gól Jablonce. Jenže gólman Lovásik ho vychytal skvělým zákrokem. To byla poslední výrazná akce zápasu a utkání skončilo remízou.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele