čtvrtfinále - odvety
27.01.2016 21:30 CET
3 : 1
(0:1)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (7)

Přidat komentář
Tomtaf

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 1

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dnes jsem zvědavý,Baskové jsou neúnavní a nic nám nedají zadarmo a s naší marodkou ,která nás postihla především v záloze to bude těžké , zajímá mě postup a zdravé ukončení zápasu.

Sestava v komplikacích : Ter Stegen - Dani,Piqué,Vermaalen,Adriano - Masch,Roberto,Ivan-MSN.

Reagovat
dextroza_m

4:1

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorsi: TerStegen a Vermaelen.... ti dva proste nemuzou hrat spolu, hruuuuuza, TerStegen az moc rychle rozehrava kdyz spoluhraci nejsou pripraveni, nedokaze podrzet mic, hned ho musi hazet, troska klidu do obrany by prospelo a Vermaelen, ten je pomalej a jalovej...v Arsenalu byl dobrej, ale v Barce hori, neukazal za celej zapas nic...to jak se rozehravalo byla hruza a tragedie. Pique a Vermaelen jsou neporovnatelni

Nejlepsi: Neymar a jeho bojovnost, výhra a schopnosti a nasazení Sergia Roberta, ten kluk se mi libi:fire:

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele