4. kolo
05.02.2022 13:30 CET
1 : 2
po prodloužení
(1:0, 1:1)
Stadión:
 

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (1)

Přidat komentář
OnlyWHU

Velkou ostudu zažehnala naše první sestava. Náhradníci, kteří dostali šanci zcela propadli, snad až na Jarmolenka. Hra krajních beků, Diopa, Noblea a bohužel i Krále je alarmující. Královi by měl někdo poradit. Většinu míčů hraje zbytečně vzduchem a výsledkem je fotbalová loterie. Nadšeným domácím stačilo obrovský nasazení a na jejich stranu se přiklánělo i štěstí. Ale... klobouk dolů. Zaujal mě komentátor Nova Sportu Jinoch, který celý zápas poctivě fandil domácím a výsledkem byl nakonec hořce zklamán. Ale ano, bulvár žádá senzace.

Snad se dáme do úterý dohromady a Zouma bude v pořádku. COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele