5. kolo (opakované zápasy)
27.02.2008 21:00 CET
1 : 0
po prodloužení
(0:0, 0:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Boro to budou chtět ukončit v zákl. hrací době, přece jen jsou v tomto utkání favoritem. Blades letos hrají lépe v FA Cupu nezž v 2.lize, stále živí šanci na postup, i když je šance momentálně menší než před 1.zápasem. Nechám se překvapit, může to skončit jakkoli. Ale přeji to Blades !!! Tip 1:1., po pen. postup Sheffield United !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Po návratu Beattieho a vyhazovu Robsona to bude sfoukávání svíček, 0:2, góly Beattie, Stead

Reagovat
smazaný uživatel

Tak nakonec Boro až v prodloužení. Blades dobře vzdorovali, ale měli smůlu. Škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle by mě pěkně naštvalo viděli ste ten gol co dostali??a ještě navíc ve 114 minutě prodloužení?To by mě pěkně naštvalo.Kůli tomuhle vypadnout z poháru je mi jich líto.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele