základní část, 19. kolo
22.01.2023 15:00 CET
1 : 1
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Gianluca Caprari (© AFP)

Monza proti Sassuolu prodloužila ligovou neporazitelnost na pět zápasů

Remízou 1:1 skončilo důležité utkání mezi Monzou a Sassuolem. Domácí celek prodloužil ligovou neporazitelnost na pět zápasů a pojistil si umístění ve středu tabulky. Naopak těsně nad sestupovou propastí visí Neroverdi, kteří potřebují podobné zápasy vyhrávat.

Sassuolo nezačalo na půdě nováčka vůbec špatně a po deseti minutách se dokonce ujalo vedení. Traorého centr proskákal až k Gianu Marcovi Ferrarimu a Di Gregorio nedokázal reagovat. Monza po inkasované brance zvýšila aktivitu, ale obrana Neroverdi působila jistě a pevně. Pět minut před koncem prvního poločasu měl na kopačce druhý gól Sassuola Laurienté, jenomže domácí zachránilo břevno. To byl dost možná klíčový moment celého zápasu, protože Monza takto ztrácela na svého soupeře jediný gól.

Monza sáhla o přestávce k trojímu střídání a vrhla síly do útoku. V 53. minutě ještě Pegolo vyboxoval nepříjemný a ostrý centr, nicméně po hodině hry už bylo vyrovnáno. Gianluca Caprari si srovnal balón na pravačku a technickým obstřelem překonal Pegola.

Čtvrthodinu před koncem si Sassuolo mohlo vzít vedení zpátky, ale Domenico Berardi ve slibné pozici netrefil branku. Na druhé straně zase neuspěl Gytkjaer a zápas pomalu a jistě směřoval k dělbě bodů. Remízu ještě mohl odmítnou Berardi, jenomže další mylnou koncovkou podtrhl svůj nepříliš povedený výkon. Monza tedy popáté v řadě neprohrála a drží se ve středu tabulky.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (1)

Přidat komentář
Naseroslosos23

3:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele