základní část, 25. kolo
04.03.2023 15:00 CET
2 : 1
(1:0)
Stadión:
 

Reportáž

Oslavy hráčů Monzy (© AFP)

Izzo hrdinou Monzy, rozhodl gólem o výhře nad Empoli

Monza zvládla domácí duel s Empoli lépe a díky dvěma brankám slaví tři body. Aktivnější domácí měli ještě několik dalších šancí na skórování, ale jeho útočníkům scházelo víc přesnosti. A kromě toho se vyznamenali i oba brankáři.

Netrvalo dlouho a šance se na U-Power Stadium začaly rodit. Po deseti minutách se hostům povedlo dopravit míč do sítě díky dorážce Martina Satriana, ale sudí Ermanno Feliciani jeho gól kvůli jasnému ofsajdu nemohl uznat. Podobná situace se odehrála i po osmi minutách, když Petagna nádhernou patičkou uvolnil Patricka Ciurriu a na jeho ránu k tyči si brankář Perisan jen sáhl. Nejprve Feliciani ani tuhle branku neuznal, ale po zásahu VARu své stanovisko přehodnotil.

Monza byla blízko další trefě ještě ve 44. minutě, ale tentokrát se Perisan vyznamenal proti ráně Birindelliho. Monza téhle šance velmi brzy litovala, protože skoro hned po změně stran hosté srovnali. Răzvan Marin odcentroval z levé strany a Martin Satriano na zadní tyči využil zaváhání domácí obrany k přesné hlavičce.

Ani tohle skóre ale nevydrželo dlouho, protože domácí přidali plyn a zvýšili počet střel. To sice samo o sobě ke gólu nevedlo, ale vybojovaný rohový kop už ano. Na krásný centr si naskočil v klubku hráčů Armando Izzo a brankáře Perisan skákal k tyči dost pozdě na to, aby míči v cestě do sítě zabránil.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele