3. kolo
12.09.2021 15:00 CET
2 : 3
(1:0)

Reportáž

Mohamed Fares (© AFP)

Janov dohnal manko dvou branek, Cagliari doma padlo

Cagliari mělo domácí duel skvěle rozehraný a po brankách Pedra s Ceppitellim vedlo nad CFC Janov už o dvě branky. Jenže po změně stran se na hřiště vrátil úplně jiný Janov. Destro obrat začal a Mohamed Fares dvěma góly dokonal.

Mohamed Fares se ukazuje jako skvělá posila. Trenér Davide Ballardini o něj hodně stál a usiloval o něj až do posledních hodin mercata. Teď sklízí plody své práce. Ale pěkně postupně. Ve dvanácté minutě to s Janovem začalo vypadat hodně bledě, protože Pedro dopravil míč do sítě a hosté měli štěstí, že se zkušený útočník trefil z ofsajdu. Jenže o tři minuty později Sabelli fauloval ve vápně Keitu Baldého a sudí pískal penaltu. K ní se postavil právě João Pedro a nemýlil se.

Janovský celek působil po čas první půle hodně nesehraně. A měl štěstí, že další trefu Baldé Keita nepřidal, protože ve 44. minutě pálil mimo. Deset minut po změně stran se Cagliari dočkalo zaslouženého druhého gólu, když po rohovém kopu zakončil přesně hlavou Luca Ceppitelli.

Jenže Cagliari nemělo utkání v kapse, ani náhodou. Po pouhých třech minutách začaly jeho potíže, když si na dlouhý pas ze strany naběhl Mattia Destro a krásně se položil do hlavičky - 2:1.

Ze vzduchu dneska Janov hrozil nejvíc a Cagliari nedokázalo jeho výškovou převahu dorovnat. V 69. minutě totiž po rohu od Rovelly vyskočil ze všech nejvýš Mohamed Fares a srovnal!

Zkušený obránce, který nenašel využití v Laziu, se vtělil do role zachránce janovských davů, protože během devíti minut vstřelil svou druhou trefu! A opět vzduchem, tentokrát po krásném pasu od Cambiasa! Uklidňující čtvrtou branku mohl přidat Yayah Kallon, jenže ten svůj samostatný únik poslal těsně vedle tyče!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele