9. kolo
30.11.2020 18:30 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Fabio Quagliarella (© AFP)

Turín opět nevyhrál a se Sampdorií remizoval 2:2

Fotbalisté Turína opět nevyhráli a v pondělní dohrávce ztratili body se Sampdorií Janov za remízu 2:2. Pozice Marca Giampaola se tak zase o něco zhoršila a bude zajímavé sledovat, jaké závěry z toho vedení klubu vyvodí. Turín sice nad Sampdorií vedl, ale nakonec to byl on, kdo vyrovnával na konečný výsledek.

Pro trenéra Granaty to byl hodně zvláštní zápas. Marco Giampaolo nemá v Turíně na růžích ustláno a v pondělní dohrávce potřeboval zvítězit nad svým bývalým zaměstnavatelem Sampdorií Janov.

Počáteční aktivita se Býkům nedala upřít a nechybělo moc, aby si Belotti pohlídal ofsajdovou past a radoval se ze vstřeleného gólu. Nerozhodný výsledek nakonec vydržel do 25. minuty, než se po Singově pěkné přihrávce přeci jen prosadil Andrea Belotti. Sampdoria ožila až v závěru prvního poločasu, nejprve Quagliarella trefil bránícího hráče, hned poté přestřelil branku a o několik minut později hlavičkoval nad branku Verre. Zesílený tlak Námořníků k vyrovnání nevedl, alespoň prozatím.

V nastoleném trendu se pokračovalo i po přestávce a po střele Quagliarelly musel zasahovat Sirigu. Turínští si výrazně koledovali a Sampdoria nakonec po zásluze srovnala na 1:1. Antonio Candreva vlétl do šestnáctky, převzal přihrávku a tvrdou ranou propálil domácího brankáře. V 63. minutě pak přilétl centr do vápna a Quagliarella ho rovnou z první napálil do sítě! Sampdoria dokonala obrat a na tahu byli domácí.

Odpověď mohla přijít rychle, ovšem Zazu ve vyložené šanci vychytal Audero. Najednou začal růst tlak Granaty a i v tomto případě se ho podařilo využít. Meitého gólovka ještě skončila na rohovém kopu a po něm znovu Meité rozvlnil síť. Turín byl při chuti a následovat mohl další obrat. Audero ale nadvakrát vychytal Belottiho a když v nastaveném čase hosté přežili Zazův závar před brankou, skončil duel smírem 2:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele