34. kolo
02.05.2021 15:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Victor Osimhen (© AFP)

Neapol jen remizovala s Cagliari, to vyrovnalo v nastavení

Neapol sice doma vstřelila dvě branky, jenže sudí, respektive VAR, uznal jen jednu z nich. To dalo hostujícímu Cagliari naději na bodový zisk a protože návštěva ze Sardinie bojovala až do konce, v nastavení si vysloužila bod zásluhou Nándezovy branky.

Remíza se Neapoli bude asi ještě hodně dlouho zdát jako hodně nespravedlivý výsledek. Celý zápas byli domácí jasně lepším týmem a poprvé mohli vést už po devíti minutách. Diego Demme našel krásným centrem Victora Osimhena, jehož hlavička mířila těsně vedle tyče. Vyšlo mu to ale o pár minut později. Další Insigneho přesný centr do vápna si Osimhen zpracoval do běhu a i když byl v obležení dvou hráčů, dokázal propálit brankáře Cragna - 1:0.

Činit se musel i jeho protihráč, Alex Meret. Poměrně složitým zákrokem totiž likvidoval ránu Zappy. Hra se v tu chvíli přelévala ze strany na stranu, Victor Osimhen posílal do šance Lozana. Vracející se hráč však hlavou mířil těsně vedle tyče.

Nástup do druhé půle se rovněž povedl mnohem lépe domácímu mužstvu. Diego Demme měl za vápnem dostatek prostoru na střelu a po jeho dělovce se břevno za Cragnovými zády dost možná klepe ještě teď. O chvíli později byl i Cragno překonán, když jej po parádní kolmici přehodil Osimhen, jenže opět zde zasáhl VAR, který gól kvůli ofsajdu neuznal.

Už se zdálo, že si Gattusův celek připíše snadné tři body, když Cagliari šokovalo. Psala se už čtvrtá nastavená minuta, když dlouhý pas z hloubi pole od Duncana propadl k Nahitanu Nándezovi, který ve skluzu se štěstím překonal brankáře Mereta!

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele