12. kolo
16.12.2020 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Nuda v Parmě. Souboj s Cagliari gól nepřinesl

Utkání Parmy s Cagliari rozhodně nepatřilo k ozdobám kola a diváci se nakonec nedočkali ani jedné branky.

Parma se rozhodně nenachází v nějak oslnivé formě, to samé se ale dá říct také o Cagliari. V jeho barvách se do první šance již po pěti minutách hry dostal záložník Nahitan Nández a domácí brankář Luigi Sepe se musel hodně činit, aby konečky prstů vyškrábl jeho pokus nad břevno.

Ve 23. minutě se poprvé měnilo skóre, ale jen na chvilku. Po krásném pasu do vápna se k hlavičce dostal obránce Yordan Osorio, který hlavou ťukl do míče a slavil. Ale jeho radost zkazil sudí, který branku odvolal pro ofsajd centrujícího hráče. Parma měla taky kopec smůly, protože po 28 minutách musela neplánovaně střídat dokonce dva zraněné hráče.

Obrovskou šanci zahodil po půlhodině hry Jasmin Kurtić, který si naběhl do vápna, dostal přihrávku ze strany a z voleje pálil, jenže jeho tvrdá rána zamířila centimetry vedle! Cagliari tahalo za kratší konec a proto trenér Di Francesco poslal do pole útočníka Simeoneho. Ani s ním ale Cagliari nepůsobilo extra nebezpečně.

Když uplynula hodina hrací doby, protáhl se rychlonohý sprinter Gervinho až do vápna Cagliari a servíroval míč na přední tyč, kam si naběhl Inglese. Ten ale z první pálil těsně nad. Stejný hráč pálil o pár minut později z hranice vápna a Cragno musel opět do akce. Víc už se ale v zápase nestalo.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com, onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele