19. kolo
24.01.2021 15:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Mattia Destro (© AFP)

Léčba Ballardinim pokračuje, CFC Janov porazil Cagliari 1:0

Fotbalisté Janova zvládli pod staronovým trenérem Davidem Ballardinim další utkání a škrábou se v tabulce nahoru. Zápas s Cagliari rozhodl v jejich prospěch už v 10. minutě Mattia Destro. Komu se naopak nedaří je Cagliari, které ještě prodloužilo negativní sérii bez vítězství.

V Janově to trvalo pouhých deset minut, než se poprvé změnilo skóre ve prospěch domácích. Nákop za obranu vyřešili Grifoni skvostně, když Strootman přenechal balón lépe postavenému Destrovi, který přízemní střelou překonal brankáře Cragna. Cagliari po inkasované brance přidalo plyn a výsledkem bylo několik nevyužitých příležitostí. Ve 28. minutě vytáhl nebezpečnou střelu Pedra brankář Perin a o chvíli později těsně minul hlavou po rohovém kopu Gabriele Zappa. Do třetice pak nevyužil stoprocentní šanci Giovanni Simeone a Cagliari to muselo mrzet. Těsně před koncem poločasu zase odmítl druhou branku Shomurodov, když z malého vápna špatně trefil skákavý balón.

Šancí bylo v prvním poločasu hodně, ovšem padla jediná branka a na tom se nic nezměnilo ani po změně stran. Cagliari sice získalo držení balónu na svojí stranu, ale nebylo to nic platné. Celkově už nebylo k vidění tolik možností, ale protože Janov vedl jen o gól, byl závěr zápasu dramatický.

V 84. minutě zasáhl před Zappacostou skvělý Cragno a v 90. minutě odmítl vyrovnání Alberto Cerri, který sám před Perinem branku přestřelil. Janov už se v nastaveném čase bez problému ubránil a na své konto si připsal důležité vítězství.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Elmas

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele