23. kolo
19.02.2021 20:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Radost hráčů Turína FC (© AFP)

Cagliari podlehlo i Turínu, rozhodl Bremer

Cagliari v pátek prohloubilo už tak dost velkou krizi a v záchranářském souboji podlehlo Turínu 0:1. Rozhodnutí přinesl až gól čtvrt hodiny před koncem, o který se postaral po rohovém kopu Gleison Bremer.

Utkání bylo pro oba celky velmi důležité a podle toho to také na hrací ploše vypadalo. Hrálo se víceméně opatrně a první vzrušení přišlo až po půlhodině hry. Rychlý přechod do útoku zakončil křižnou ranou Simeone, ale branku těsně minul. O pár minut později netrefil zařízení také Marin, takže poločas skončil 0:0.

Cagliari bylo pilnější ve střelbě, ale rozhodně to žádná sláva nebyla. Turín dokonce nevyslal jedinou střelu. Stejný obrázek pokračoval i po změně stran. Marinovu hlavičku po centru Joaa Pedra vytěsnil Sirigu.

Turín se snažil kontrolovat hru a i když nebyl směrem dopředu nebezpečný, podařilo se mu zápas rozhodnout. V 76. minutě rozehrál rohový kop Mandragora a Gleison Bremer hlavou překonal brankáře Cragna.

Moc času Sardiňané na vyrovnání neměli, navíc si museli dávat pozor na hostující kontry. Po jednom z nich zakončoval Belotti a Cragno skvělým zákrokem udržel naději na bod. Ta ale s přibývajícím časem skomírala a se závěrečným hvizdem úplně vyhasla. Turín veze z Cagliari důležité tři body, naopak domácí se dál topí v krizi.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
dominicc

3:1

Reagovat
Etika

02, hosté jsou v lepší formě. A po sérii remíz (i s těžkými soupeři) nevyjdou naprázdno...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele