5. kolo
25.10.2020 12:30 CET
4 : 2
(3:2)

Reportáž

Přestřelka na Sardinii skončila výhrou domácích 4:2

Pořádnou gólovou hostinu uspořádali na Sardinii fotbalisté Cagliari, kteří hostili Crotone. Hosté se na stadionu Sant'Elia ujali vedení, ale tím akorát Rossoblu poškádlili, přičemž jejich reakce na sebe nenechala dlouho čekat. Ještě do poločasu vstřelilo Cagliari tři góly, navíc Crotone přišlo po změně stran o vyloučeného Cigariniho. Domácí nakonec zvítězili divokým výsledkem 4:2.

V neděli krátce po poledni proti sobě vyběhly celky Cagliari a Crotone a protože ani jedna strana nemá bodů nazbyt, šlo o důležité klání. V něm jako první zahrozili hosté, ale ránu Messiase zneškodnil Cragno. Sardiňané si z varování nic nedělali a za dvě minuty už inkasovali. Reca přesně adresoval přihrávku na Juniora Messiase, který z první Cragna prostřelil. Vedoucí brankou si Crotone proti sobě poštvalo sardinský hněv. O čtyři minuty později předvedl parádní ránu z volného přímého kopu Babis Lykogiannis a bylo vyrovnáno.

Tím se zároveň uvolnila ofenzivní lavina domácích a ještě do poločasu Cagliari nastřílelo další dva góly. Nejprve ztrestal po kolmici průchozí obranu Giovanni Simeone, čímž poslal domácí do vedení, ale za chvíli se k odraženému balónu dostal z voleje Salvatore Molina a bylo opět vyrovnáno. To vydrželo další dvě minuty, než po centru Zappy skóroval hlavou Riccardo Sottil.

Cagliari vedlo po prvním poločase 3:2 a další trumfy jim dodalo samo Crotone. Ve 48. minutě fauloval podruhé za žlutou kartu Luca Cigariti, čímž musel jít předčasně do sprch. Domácí tým pak kontroloval hru a měl několikrát velkou šanci definitivně pečetit výsledek. Obstřel Nandeze výtečně vytáhl Cordaz.

Hosté se i v oslabení málem dostali k vyrovnání. Osm minut před koncem se dobře uvolnil Simy a do akce musel Cragno. Crotone bylo nuceno riskovat a to se mu nakonec stalo osudným. Pět minut před koncem Cagliari rozehrálo rohový kop, Cordaz pohotovou hlavičku ještě stačil vyrazit, ovšem bezprostřední dorážku Pedra už nikoliv. Cagliari tak porazilo Crotone divokým výsledkem 4:2.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele