6. kolo
31.10.2020 20:45 CET
3 : 2
(1:1)

Reportáž

Musa Barrow (© AFP)

Bologna zvládla přestřelku s Cagliari a doma získala tři body

Pět branek a poměrně svižné tempo bylo k vidění ne Renato Dall'Ara v Boloni. Trápící se domácí celek přivítal Cagliari, kterému se naopak daří a výsledek? Ve druhém poločase se strhla přestřelka, kterou zvládli lépe Boloňští. Dvěma góly k tomu přispěl muž zápasu Musa Barrow.

Oba celky se v úvodu spíše zastřelovaly a zatímco João Pedro protáhl Skorupskiho, na druhé straně donutil Cragna k zákroku Musa Barrow. změnu skóre přinesla až 15. minuta. Cagliari předvedlo pěkný přechod do útoku na jeden dotek a po centru Sottila se prosadil na bližší tyči João Pedro. Cagliari bylo do té doby i silnější na balónu a v zápase zaslouženě vedlo.

Boloňa však okamžitě přidala plyn a držení balónu převážela na svojí stranu. Po půlhodině hry pak přitlačila Cagliari k jeho šestnáctce, jenže Soriano ani Palacio si na své nepřišli. Domácí se dočkali až těsně před přestávkou. Musa Barrow si ve vápně navedl balón ke střele a trefil to naprosto parádně do pravého horního rohu.

Remíza vydržela tak akorát přes přestávku, protože hned ve 46. minutě šlo Cagliari opětovně do vedení. João Pedro nasadil Danilovi jesličky, Zappa se pak zbavil kličkou Svanberga a celé dílo dokonal Giovanni Simeone. Byla to opravdu lahůdková akce hodná opakování. Sardiňané se z vedení dlouho neradovali. Roberto Soriano natáhl ze střední vzdálenosti a Cragno na jeho pokus nedosáhl.

Když pak o čtyři minuty později znovu neomylně napřáhl Musa Barrow, bylo všechno jinak. Boloňa otočila vývoj utkání na svojí stranu a dotahovat museli hosté. Boloňa se vedoucí brankou dostala do laufu a měla i další příležitosti odskočit. Cagliari několikrát podržel brankář Cragno a dobře si vedl i Skorupski. Důležité je, že se Sardiňanům vyrovnat nepodařilo a z Boloni odjíždějí s nepořízenou.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com, football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Opravovat bookmakera se ve velké většině případu nevyplácí.

Reagovat
Elmas

1:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele