36. kolo
04.05.2014 15:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Janov CFC - Bologna FC 0:0

Boloňa získala ze zápasu na Marassi bod, který může, ale také nemusí, být klíčový. V tuto chvíli patří hostům nesestupové sedmnácté místo s jednobodovým náskokem před Sassuolem, ovšem to má utkání k dobru.

Hosté ohroženi sestupem podali na Luigi Ferraris dobrý výkon, ale ke spokojenosti jim chybělo gólové vyjádření. Zatímco Boloňa měla rozhodně o co bojovat, Grifové mohli nastoupit naprosto uvolněně, neboť v teto sezoně už na žádný vyloženě úspěšný cíl nedosáhne.

Boloňa začala na Marassi lépe a už po šesti minutách na sebe výrazně upozornil Rolando Bianchi. Zkušený útočník obdržel přesný pas od Koného, jenomže sám střílel jen doprostřed branky a připraveného Perina. Už v 17. minutě byli domácí nuceni střídat. Zranil se Stefano Sturaro a na plac musel Isaac Cofie. Každopádně na hřišti se toho poté příliš neudálo a další výraznější vzrušení přišlo až před koncem prvního poločasu. Antonelli se objevil v čisté gólovce, ale byl přeci jenom v úhlu a zblízka nedokázal procpat míč za Curciho záda.

Ve druhém poločase byl obraz hry podobný. Mírně navrch měla Boloňa, ale Bianchi v dobré střelecké příležitosti netrefil branku. Za chvíli byl vůbec nejblíže skórování Koné, když hlavou orazítkoval břevno! Duo Bianchi - Koné si vytvořilo ještě další velké šance, ale skóre se až do konce utkání nezměnilo.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele