21. kolo
01.02.2012 20:45 CET
4 : 4
(1:1)

Reportáž

'Il Principe' versus Palermo!

Naše prognózy se naplnily beze zbytku! Co víc, zápas pravděpodobně předčil většinu očekávání, padlo totiž osm branek! Za Inter vstřelil všechny Diego Milito a rozzářil většinu tváří na San Siru. Ty rozesmutnil třígólový Fabrizio Miccoli.

Hráči Interu Milán mají za sebou velmi těžký týden, prohráli s Lecce, čímž porušili svou sérii neporazitelnosti po sedmi zápasech a navíc vypadli z Coppa Italia. Tým navíc opustil záložník Thiago Motta a Sneider se vrací po zranění. Dejan Stankovič, Diego Forlán nebo mladý Faraoni jsou mimo hru kvůli zraněním, Palermu schází Armin Bačinovič a Abel Hernandéz.

V prvních příležitostech svých týmů se ocitli Wesley Sneijder na straně 'Nerazzurri' a Fabrizio Miccoli v barvách 'Rosanero'. Po zákroku Ranocchii se kopal roh a z něj už Palermo udeřilo - prosadil se Andrea Mantovani a poslal hosty do překvapivého vedení.

Inter dnes nebyl v obranné linii zdaleka bezchybný a Julio Cesar se právem zlobil na čtveřici hráčů před sebou. Naštěstí pro domácí dnes neměl svůj den ani Matias Silvestre a ten svou chybou nabídl příležitost Diegovi Militovi, který ji bez váhání proměnil - 1:1.

Hra Interu se Claudiu Ranierimu zřejmě nelíbila, protože po půl hodině hry přešel na rozestavení 4-4-2 a to zřejmě Interu prospělo. Milito dostal míč do brány, ale pro ofsajdové postavení nebyla branka uznána. Velkou příležitost poté spálil Esteban Cambiasso, který nedokázal usměrnit míč do brány po přesné nahrávce Wesleyho Sneijdera.

Po přestávce poslal Palermo opět do vedení nestárnoucí Fabrizio Miccoli. Poradil si s obráncem Ranocchiou a přes Cesara zavěsil - 2:1 pro hosty.

Obrana Palerma si dnes večer vybírala své slabé chvilky častěji, než by bylo zdrávo, důkazem budiž Muňoz. Nejprve po jeho chybě málem vyrovnal Milito, později se situace se stejným obsazením opakovala a tentokrát už se Diego Milito nemýlil - 2:2.

A stejný hráč dokončil svůj hattrick o pár minut později, když převzal chytrou nahrávku Wesleyho Sneijdera a překonal Emiliana Viviana - Inter otočil zápas a sahal po třech bodech.

Vyrovnání ale opět přišlo bleskurychle, další branku vstřelil po centru Balzarettiho opět Fabrizio Miccoli! Vzrušující drama na San Siru ale mělo ještě pokračovat. O další stránky této dlouhé kapitoly se postaral opět Diego Milito, který by v současné formě měl dostat snad i Zlatý míč. Nechtěnou asistenci si připsal Pazzini, jeho tečovaná střela totiž skončila u kopaček Diega Alberta Milita a ten vstřelil svůj dnes již čtvrtý gól!

Palermo ale ještě nehodlalo složit zbraně. I přes vytrvalé přívaly sněhu se srdce hostujících fanoušků mohlo rozehřát, protože na konečných 4:4 pro fotbal srovnal opět malý velký Miccoli a uzavřel tak svůj hattrick i tuto krásnou a na branky bohatou noc.

Autor: Ondřej Pražák / football-italia.net

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Palermo musí vyhrát

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 , 3:1

Reagovat
Petr325

Tak tohle je dost zajimavej vysledek! dva hatricky a skore 4:4...to mozna stoji i za zaznam :)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Diego Milito

Reagovat
cukjerek

nadherne ill principe si zpet a to je dobre,,ale ta obrana to hruza a des a julio se taky musi chytnout za srdce,,mozna se to taky dalo odlozit kvuli snehu,ale co uz,,,,ja bych na ten zapas sel i kdyby padaly trakare

Reagovat
smazaný uživatel

Milito zaslouženě zlatou popelnici!A teď vážně:možná je dobře,že ji dostal,protože jak je vidět tak ho pěkně namotivovala.Jen tak dál!!!

Reagovat
smazaný uživatel

mazec zapas,dival sem se ze zaznamu na ten 5. milituv gol a to nebyl ofsajd ani za nic borec

Reagovat
smazaný uživatel

jn vubec to nebyl ofsajd ale netrápí mě to

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele