2. kolo
11.09.2011 15:00 CET
1 : 2
(0:0)

Reportáž

AS Řím - Cagliari Calcio 1:2

Řím opět vypleněn! Scénář opakující se po dlouhé generace se naplnil. Luis Enrique tedy začíná ostrý start do Serie A tím nejhorším způsobem a opět dává oprávněný důvod ke spekulacím ohledně svého odchodu. Cagliari naproti tomu překvapivě vyhrálo a odváží si cenné tři body.

Jeden Conti Římu vládl, ten mladší Conti ho dnes pomáhal bourat. Zápas rozhodl hlavně druhý poločas, ve kterém padly všechny tři góly. V základní sestavě římského AS bylo hned 6 nováčků - brankář Stekelenburg, obránci Heinze s Angelem, záložník Pjanič a útočníci Bojan a Osvaldo. Možná i v nerozehranosti a nesourodosti týmu lze hledat jeden ze základních důvodů neúspěchu. Pojďme ale od začátku.

Řím nezačal špatně, úvodní chvíle mu patřily a dokázal si postupně vytvářet i šance, tu první zahodil obránce José Angel. A proti dalším útokům stál v bráně vždy připravený brankář Agazzi. Kapitán Totti byl opět u všeho důležitého, rozehrával balóny a přispíval k souhře Říma. Osvaldo i Bojan ale byli celkem izolovaní od zbytku týmu.

Druhý poločas pokračoval ve stejném tempu, jako ten první. Dobývaní středu hřiště technikou ani silou hráčům 'Giallorossi' nepomáhalo, Cagliari perfektně znalo svého soupeře a dobře fungující záloha se pečlivě vracela.

Poté přišla ledová sprcha, Agostini našel Contiho, který poslal svůj tým do vedení. Aby toho nebylo málo, levý bek Říma, José Angel, fauloval obránce Astoriho a z rukou rozhodčího viděl červenou kartu. Od té doby se Řím zatáhl a snažil se neinkasovat. Nově příchozí Fabio Borini měl velkou příležitost, vstřelil dokonce gól, ale kvůli ofsajdu mu nebyl uznán.

Naopak, hosté zasáhli podruhé, El Kabir, ofenzivní hráč a nová posila Cagliari, napálil míč přímo ke vzdálenější tyči. Z tohoto stavu se Řím dlouho nemohl vzpamatovat, nic neřešící branku zaznamenal Daniele De Rossi a zkorigoval tak pro ‚Giallorossi‘ nepříjemný stav. Víc radosti už ale ‚Věčné město‘ nevidělo.

Luis Enrique tedy premiéru nezvládl a má před sebou ještě velké množství práce.

Autor: Ondřej Pražák / goal.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
scr

3:1 AS si jde pro titul!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ebola SVK

....nič voči tebe ani rimanom , ale rozosmialo ma to

Reagovat
Ebola SVK

nemyslím ten tip ,ale to o titule......ale ktovie možno v máji sa budeš smiať ty

Reagovat
Francesco Totti AS

FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

4:0 Zázraky letos od AS nečekám, ale Liga mistrů by vyjít měla

Reagovat
smazaný uživatel

Proč? Vždyť letos má As plno kvalitních posil!!! Právěže se letos AS bude prát o titul s AC

Reagovat
smazaný uživatel

A Interem

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 Totti,Pjanič FORZA ROMA !

Reagovat
smazaný uživatel

Letos Fandím Římu a AC Milán!!! Proč nebude hrát gago?

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jak mohli prohrát viděl sem začátek druhýho poločasu a hosté se nedostali přes půlku

Reagovat
Ebola SVK

výborne Rimanom ide karta

Reagovat
Il Principino

Luis Enrique je pro Řím zkázou....

Reagovat
smazaný uživatel

autor reportáže je celkom vtipný: "... El Kabir, ofenzivní hráč a nová posila Cagliari, napálil míč přímo ke vzdálenější tyči. Z tohoto stavu se Řím dlouho nemohl vzpamatovat, ..." - Rímania museli čakať na gól dlhú jednu minútu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele