8. kolo
24.10.2010 20:45 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Inter Milán - UC Sampdoria 1:1

Inter jen remizoval se Sampdorií a nejen, že odmítl pronásledovat vedoucí Lazio, které má nyní na čele čtyřbodový náskok, ale zároveň může zítra přijít o druhou pozici. Na ní se tlačí AC Milán i Neapol.

Dnešní zápas Nerazzurri nevycházel podle představ a po hodině hry svěřenci Rafy Beníteze dokonce prohrávali, když se trefil Guberti. Osmnáctiměsíční domácí neporazitelnost pro Inter zachránil kdo jiný než Samuel Eto'o a ačkoliv měli domácí v závěru tlak, vítězný gól už nepřidali.

V základní sestavě Interu se opět objevil mladý Coutinho a byl hodně vidět. V desáté minutě připravil dobrou pozici pro Lúcia, ale střelu brazilského stopera zlikvidoval Curci. Na druhé straně byl zase asistentem Cassano a po půlhodině měl první šanci Sampdorie Guberti. V další akci Guberti hlavičkoval zpátky do ohně, kde byl Pazzini, ale jeho patičku zlikvidoval Julio Cesar.

Aktivní Coutinho, jenž se pomalu rozehrává k velkým výkonům, si to ve 34. minutě namířil přímo do vápna, ale Curciho nepřekonal. Vyražený míč pak napálil do boční sítě Eto'o.

Ve druhé půli chtěli Nerazzurri pomalu stupňovat tempo a Maiconův pokus musel až z brankové čáry vyrážet Luciano Zauri. Po hodině hry však San Siro dokonale zaskočili Blucerchiati. Cassano obral o míč Chivua a poslal přesný pas na Gubertiho, jenž akrobaticky překonal Cesara. Gól může jít částečně na vrub brazilského gólmana, ale hlavně to byla chyba jeho krajana Maicona, jenž Gubertiho vůbec nepokryl.

Deset minut před koncem přišla pro hosty nepříjemná zpráva z branky, kterou musel kvůli zranění opustit Curci. K prvnímu startu v Serii A tak naskočil Costa. A bohužel přišel zcela nevhod, protože jen pár sekund po příchodu lovil míč z branky. Cambiasso poslal míč na Coutinha, jenž přesným centrem našel Eto'a a ten zavěsil. V závěrečných minutách pak Inter obléhal branku soupeře a nejlepší šanci měl Maicon, avšak hlavou přestřelil a zápas skončil remízou.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (8)

Přidat komentář
cresposuper

3-1

Reagovat
Tomtaf

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
cresposuper

Zostavu by som dal takú istú ako tu píšu, ak Esteban ešte nie je fit, tak na jeho miesto Nwakwo.

Reagovat
smazaný uživatel

Omg Bnitez ven to je tragedie už!!!

Reagovat
cresposuper

Reagovat
smazaný uživatel

Coutinho nejlepší hráč utkání...hrál suprově...škoda že tolik šancí, a z toho jen jeden gól

Reagovat
smazaný uživatel

špatné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele