5. kolo
25.09.2010 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

AS Řím - Inter Milán 1:0

Šlágr kola mezi AS Řím a Interem směřoval k bezbrankové remíze. Jenže s tím se nechtěl smířit střídající Mirko Vučinič a ve druhé minutě nastavení poslal přesnou hlavičkou Vlky za třemi body. Inter může v neděli přijít o první místo v tabulce.

V úvodu byl aktivní Dejan Stankoviče. Ten nejprve prověřil Bogdana Lobonta nepříjemnou ranou, další pokus poslal do obránce Juana. Na centr Maicona v další šanci nedosáhl Wesley Sneijder. V 17. minutě došlo ke vzrušení před Cesarovou brankou. Totti prostrčil míč na Perrottu, který ho však poslal do Cesara. Akce pokračovala a Lúcio ve snaze odkopnout míč trefil do hlavy Borriella. Píšťalka sudího Morgantiho zůstala němá.

Na druhé straně se ukázal také Samuel Eto'o, kterého na poslední chvíli zablokoval Burdisso. Pak opět zasahoval Lobont, nadvakrát proti Stankovičovi. Hodně aktivní Stankovič se činil znovu ve 38. minutě, dělovkou trefil břevno.

Po změně stran našel ve vápně volného Cambiassa Sneijder, ale hostující záložník nedokázal míč dostat za záda Lobonta. Po deseti minutách druhé půle měli obrovskou příležitost Římané, ale na Menezův pas o pár centimetrů nedosáhl Borriello. Vzápětí na druhé straně pálil Eto'o, ale Lobont byl připraven.

Jak se blížil závěr zápasu, začalo se přiostřovat, napětí gradovalo. Začaly se rozdávat žluté karty. Krátce po sobě ji viděli například Panděv a Burdisso. V 66. minutě se ze hřiště poroučel neviditelný Milito, překvapením pak bylo na domácí straně první střídání, když odešel Totti a nahradil ho Vučinič. Ten moment ale nakonec byl rozhodující.

Ačkoliv i Inter měl své příležitosti. Eto'o mohl využít Juanova zaváhání, ale míč nedokázal usměrnit mezi tři tyče. Kamerunský útočník pak pálil znovu, ale tentokrát do Lobonta. Na poslední minutky vyslali Římané na hřiště Brighiho a Baptistu, což znamenalo, že se proti bývalému týmu nepředstaví Adriano. A ve druhé minutě nastavení to přišlo. Daniele De Rossi poslal do vápna přesný centr, Vučinič se prosmýkl mezi obránci a hlavičkou nedal šanci Cesarovi. Gól jde na vrub Lúciovi.

Autor: Ondřej Holzman / football-italia.net

Komentáře (30)

Přidat komentář
Francesco Totti AS

myslim že těch remíz a proher s malými kluby už bylo dost....potřebujem si to vynahradit s velkýma klubama doufám že už to konečně vyjde FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

pochybujem...Inter neporazime.. Keby to bolo AC mozno ale na Inter nevieme hrat... to vzdy sa nejako do..be a prehrame ....

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš loni jsme snima v lize neprohráli. Mužeme je porazit. My se potřebuje zvednou jak herně tak i vysledkově a Inter je ta nejlepší možná volba FORZA ROMA !!!

Reagovat
Francesco Totti AS

to je omtimista to je ROMANISTA FORZA ROMA!

Reagovat
smazaný uživatel

bol by som velmi rad keby si mal pravdu tento komentar som pisal po tom zbabranom zapase ... ale tak zajtra sa musia brat 3 body a cez vikend ak tiez tak dufam ze uz nas to psychicky zdvihne... neviem preco mame zaciatok vzdy taky zly ...

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tohle může dopadnout jakkoliv, vůbec si netroufám říct, že to bude první výhra, i když bych si to strašně přál. kdy jindy, než v tomhle zápase, chtělo by se říct. takhle to ale bohužel nefunguje. strašně záleží na sestavě. Menez a Adriano by měli na lavičku pustit Okaku, včera to byl chaoz, ale i po vyloučení byla vidět snaha. Strašně mě chybí góly Vučiniče a Riiseho, když se pořádně chytí tihle dva(snad už je zraněním konec), bude loňská fazóna zpátky. Možná opravdu bude stačit vyhrát teto zápas a všechno pak už zase půjde "samo", možná se budou trápit dál, dokud to neodnese trenér. Kdyby k tomu doslo, chtel bych zase Luciana, i kdyz to je asi neresitelne...

Reagovat
cresposuper

Zase bez Capitana. aj tak FORZA INTER!

Reagovat
Francesco Totti AS

těžký zápas...ale těším se FORZA ROMA!

Reagovat
Devil

1:3

Reagovat
Tomtaf

4:0

Reagovat
smazaný uživatel

mozna tak 0:4

Reagovat
cresposuper

Goalkeepers: 1 Julio Cesar, 12 Luca Castellazzi, 21 Paolo Orlandoni.

Defenders: 2 Ivan Cordoba, 6 Lucio, 13 Maicon, 26 Cristian Chivu, 39 Davide Santon.

Midfielders: 5 Dejan Stankovic, 10 Wesley Sneijder, 11 Sulley Muntari, 17 MacDonald Mariga, 19 Esteban Cambiasso, 20 Joel Obi, 29 Coutinho.

Strikers: 9 Samuel Eto'o, 22 Diego Milito, 27 Goran Pandev, 88 Jonathan Biabiany.

FORZA INTER !! 0-2

Reagovat
smazaný uživatel

FORZA INTER!! 1-2

Reagovat
smazaný uživatel

GRAZIE ROMA!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez ven kdybi nestahoval Diega v 65 minutě tak vyhrajem,muntari dává goly jako janda ve slavii

Reagovat
smazaný uživatel

uz to zacina, rafa rafa.... odsereš mi milovany klub ty hajzel

Reagovat
smazaný uživatel

Zasluzene ..Dakujem chlapci za krasny koniec ze som si mohol zakricat gol :D

Reagovat
scr

se ukázalo, kde je kvalita a že peníze nědělají klub dorým týmem

Reagovat
smazaný uživatel

ROMAAAAAAAAAAA a kdyby se Borriello s Tottim trefil ve svejch tutovkách....ale i tak je to slast

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom mě zase trošku zamrzel výrok sudího když Lucio málem Borriellovi ukopl hlavu a on ani nedal píšťalku do huby,ale o to víc mě těší že sme vyhráli

Reagovat
smazaný uživatel

Typický remízový zápas - ale Vučinič to tam upratal parádne.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som si nechal ujst taky match....ale vyhra tesi...ROMA ROMA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

SOLO INTER!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Blahopřeju týmu AS,to,že jsme dnes prohráli neznamená vůbec nic,ano je to zklamání,ale v tom zápase šlo o 3 body,ne o mistra Serie A, porazíme AS příště my,Forza INTERNAZIONALE

Reagovat
smazaný uživatel

AS

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Francesco Totti AS

GRANDE ROMA

Reagovat
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

Good job Roma A k Interu . Rafa Benitez ať jde do důcodu udělá líp

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele