12. kolo
20.11.2005 15:00 CET
2 : 0
(0:0)

Reportáž

UC Sampdoria - SS Lazio 2:0

Domácí Sampdoria začala proti Laziu, které venku nevyhrálo už od dubna, velmi dobře. Nejlepší střelec týmu Emiliano Bonazzoli, který s osmi góly v jedenácti zápasech vyrovnal svůj dosavadní rekord v počtu zásahů za celou sezónu, měl šanci už v páté minutě, kdy jeho hlavičku z brankové čáry odvrátil bránící Siviglia. Další šanci měl stejný hráč o minutu později, volej ze 22 metrů však namířil mimo. Lazio ustálo úvodní nápor a dostalo se více do hry. V jediné výraznější šanci však selhal Rocchi, po Baroniově přihrávce do vápna nedokázal sám před gólmanem zpracovat míč.

Po přestávce hosté odolávali dalšímu náporu Sampdorie, pak však během dvou minut dvakrát inkasovali. V 71. minutě po centru Palomba a hlavičce Flachiho doklepl míč do sítě Aimo Diana, který pár dní předtím v utkání italské reprezentace s Pobřežím slonoviny srovnával na konečných 1:1. Ještě než se hráči Lazia stačili sebrat k pokusu o zvrat, přišla druhá rána. U zrodu gólové akce byl opět Angelo Palombo, tentokrát vyslal za obranu Francesca Flachiho a ten si s Peruzzim poradil - 2:0.

Třetí branku mohl přidat Gasbarroni, na druhé straně mohl závěr zápasu hlavou zdramatizovat Rocchi, žádný gól už však nepadl a Sampdoria se drží ve skupině týmů bojujících o poháry, Lazio naopak zůstává ve druhé polovině tabulky.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele