25. kolo
11.02.2017 18:30 CET
2 : 0
(2:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Tottenham Hotspur 2:0

Jistěže to nebyla náhoda. Sotva se vrátil Sadio Mané, sebevědomí Liverpoolu je zpátky a černá série utnuta. Proti Hullu se ještě sám senegalský křídelník rozkoukával, sobotní šlágr už nicméně šmahem rozhodl dvěma zásahy na prostoru 138 sekund. Tottenham takto sice zůstává druhý, ale náskok na zbytek pelotonu už živí nijaký či zcela minimální...

První branka podvečerního utkání mezi Liverpoolem a Tottenham padla na Anfieldu už v šestnácté minutě. Po laciné ztrátě ve středu hřiště našel výtečnou přihrávkou Wijnaldum vyběhnuvšího Sadia Maného, jenž si pohlídal ofsajdovou past a tváří v tvář Llorisovi nezaváhal. Křídelník liverpoolských tak potvrdil svou vynikající formu, jež v minulých týdnech Kloppově mužstvu scházela.

Na druhou branku nečekali domácí Kopites dlouho, ba naopak, pouhé dvě minuty. Už v minutě osmnácté se totiž radovali červení z gólu podruhé. Po příšerné hrubé chybě, jež se povedla Tottenhamu v rozehrávce, se dostali Reds do brejku a celkem třikrát ohrozili branku Huga Llorise. Pokusy Adama Lallany ani Roberta Firmina v brance ještě neskončily, ale dorážka Sadia Maného už ano.

Domácí tak po dvou gólech senegalského forvarda měli solidní náskok a už o šest minut později mohl hráč Liverpoolu završit hattrick. Jeho střela z hranice pokutového území však těsně minula břevno branky francouzského gólmana Spurs.

Obrana Kohoutů byla dnes vyloženě příšerná, což ukázala i situace ze třicáté druhé minuty. Do dobré šance se dostal Philippe Coutinho, avšak střela brazilského kouzelníka v červeném dresu skončila na rukavicích připraveného Llorise.

Brazilec přišel s dalším brankovým pokusem v sedmdesáté třetí minutě, ale tentokrát jeho střela branku Tottenhamu minula. Více branek už zápas nenabídl a Reds tak na Anfieldu po výtečném výkonu porazili Tottenham jednoznačně 2:0 a získali tři body do tabulky.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool má úžasnou sérii... od silvestra v lize nevyhráli. Tak snad jim ta neschopnost ještě minimálně tenhle zápas vydrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že tady vyhrají domácí bude i dost branek

Reagovat
Tuxedo

2:1

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kylo ren

dajte nam supere

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 REDS

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Mohli by jsme už zlomit tu šňůru proti Poolu, zrovna v jejich formě. Ale Jan s Dannym nám budou vzadu chybět, navíc Klopp neskutečně namotivuje proti silnému soupeři. tip 1:1, přání 0:2

Reagovat
smazaný uživatel

http://lineupbuilder.com/?sk=d31h5

Takto by som to rád videl. Budem rád za remízu. Liverpool s mužstvami z top 6 neprehráva a nám sa proti ním dlhodobo nedarí.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale třeba překvapíme dobrou přípravou na soupeře, ale remízu beru taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Davies na LWB je podle mě blbost, zaprvý neumí moc útočit, zadruhý by tam musel být Wimmer a to by byla sebevražda vzhledem k tomu, jak hořel proti City. Spíš to vidím na klasiku 442 se Sonnym.

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

Po tomhle kole budeme 5. Slepice, trhejte

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

REDS GO !

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele