Další články

Zraněný a zapomenutý Alli má jediný cíl, za dva roky chce hrát na MS

Everton v pondělí podlehl Chelsea jednoznačně 0:6 a prohloubil tak krizi, do které se dostal kvůli bodovým odečtům za porušení pravidel o finanční udržitelnosti (PSR). Toffees po 33. kole Premier League klesli na 16. místo a na sestupové pozice mají pouze dvoubodový náskok. Zraněného záložníka Dele Alliho ale hrozba sestupu příliš nestresuje.

Pochettino o Palmerovi: Jak se u nás adaptoval, je fantastické. Pro tým je úžasný

Navzdory jednoznačné výhře 6:0 nad Evertonem v pondělním 33. kole anglické ligy byl trenér Chelsea Mauricio Pochettino pořádně vytočený. Naštvala ho totiž situace po více než hodině hry, kdy se hráči londýnského celku Noni Madueke a Nicolas Jackson za stavu 4:0 dohadovali o tom, kdo kopne penaltu, přestože tradičním exekutorem je Cole Palmer. Pochettino se na tiskové konferenci za nevídaný incident omluvil a prohlásil, že podobné chování nehodlá znovu tolerovat.

Dva hattricky za deset dnů, sedm gólů celkem. Palmer chytl slinu a dotáhl se na Haalanda

Cole Palmer ve 29. minutě zápasu s Evertonem zachytil špatnou rozehrávku gólmana Jordana Pickforda, mazáckým lobem z třiceti metrů poslal míč do odkryté branky a běžel se radovat s nadšenými fanoušky. Jednadvacetiletý záložník Chelsea zkompletoval nejrychlejší ligový hattrick v historii klubu a potvrdil, že jeho letní příchod z Manchesteru City je pro tým ze Stamford Bridge terno.

Premier League - souhrn 33. kola: Chelsea doma opět vítězně

Chelsea v dohrávce potvrdila domácí formu výhrou 6:0 nad Evertonem. Manchester City si poradil s Lutonem, posunul se do čela tabulky a v neděli dostal dva příjemné dárky. Liverpool doma nestačil na Crystal Palace, výsledkem 0:2 skončil i souboj Arsenalu s Aston Villou.

Everton bojuje proti porušení FFP, odvolal se proti odečtu dvou bodů

Everton se odvolal proti odečtu dvou bodů za porušení finančních pravidel anglické fotbalové ligy. Informoval o tom server BBC, o výsledku odvolání musí být rozhodnuto nejpozději pět dnů po skončení probíhajícího ročníku Premier League.

Livesport Focus: Nejpřekvapivější mistři aneb 5000:1 na Lišky, král Giroud a sprintující Vlci

Německá Bundesliga má po dlouhých 11 letech panování Bayernu Mnichov nové krále. Jsou jimi fotbalisté Bayeru Leverkusen, jimž se přitom na začátku tisíciletí začalo kvůli jejich nemohoucnosti vyhrát jakoukoliv trofej, i když k ní měli blízko, přezdívat Neverkusen.

Nesmíme dovolit, aby nás jedna ztráta dostala na kolena, říká Arteta

Arsenal ve šlágru 33. kola anglické Premier League podlehl Aston Ville 0:2 a poprvé v kalendářním roce 2024 na ligové scéně nebodoval. Pátá prohra v ročníku odsunula Kanonýry na druhé místo dva body za vedoucí Manchester City a výrazně jim tak zkomplikovala boj o titul.

Premier League - preview 33. kola: Chelsea hostí Everton

V dohrávce kola anglické ligy proti sobě nastoupí Chelsea a Everton. Domácí ještě mohou poskočit na šesté místo, hosté mají zcela odlišné problémy a hrozí jim sestup.

Timber vyhlíží návrat. Dojde k tomu hodně brzy, slibuje Arteta

Světlo na konci tunelu vidí Jurriën Timber. 22letý obránce loni přestupoval z Ajaxu do Arsenalu a po několika týdnech si přetrhl kolenní vazy. Za Kanonýry stihl jenom dva zápasy, už brzy by ale mohl přidat třetí start.

Sheffield United začne v případě sestupu sezonu s dvoubodovým odečtem

Pokud fotbalisté Sheffieldu United sestoupí do druhé ligy, začnou příští sezonu s dvoubodovým odečtem. Trest vynesla nezávislá komise EFL, která v Anglii řídí druhou až čtvrtou nejvyšší soutěž.

Anglická liga zavede v příští sezoně poloautomatickou ofsajdovou technologii

Anglická liga zavede v příští sezoně poloautomatickou ofsajdovou technologii, která urychlí rozhodování sporných situací. Kluby se na tom jednomyslně dohodly na dnešním zasedání majitelů.

K žádné schůzce nedošlo, reaguje Amorim na informace o dohodě s Liverpoolem

Lisabonský Sporting míří za ziskem portugalského titulu a výhradně na nejbližší zápasy se koncentruje jeho trenér Rúben Amorim. O jeho služby se zajímá Liverpool a média tento týden informovala o ústní dohodě mezi Reds a kormidelníkem, ten ovšem něco podobného důrazně popřel.

Střelecká selhání Liverpoolu a střídání Čechů: 32. kolo Premier League v kostce

Novým lídrem anglické nejvyšší soutěže je Arsenal. Doposud vedoucí Liverpool totiž v ostře sledovaném šlágru zahazoval na Old Trafford jednu šanci za druhou, a nakonec mohl být rád za remízu 2:2.

Liverpool má podle médií ústní dohodu s koučem Sportingu Amorimem

Liverpool se podle některých britských médií ústně dohodl s koučem Sportingu Rubénem Amorimem, že v létě nahradí odcházejícího Jürgena Kloppa. Devětatřicetiletý portugalský trenér by měl na Anfieldu podepsat tříletou smlouvu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele